Nu starter Nikolai på ny uddannelse

Prins Nikolai håber på en studieplads på Copenhagen Business School, CBS.

Prins Nikolai håber på en studieplads på Copenhagen Business School, CBS.

(Foto: Thomas Laursen)

Den 26. juli er der en dansk prins, der holder ekstra meget øje med sin telefon. Her finder Nikolai nemlig ud af, hvilken uddannelse han er kommet ind på.

Ifølge SE og HØRs oplysninger har den 19-årige prins søgt ind på linjen HA Almen Erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School. Og som alle andre studerende får han svar den 26. i denne måned i sin e-Boks. Dermed vil han vide, hvordan de kommende år ser ud – og hvordan fremtiden kommer til at tegne sig.

Studiejobbet har han allerede scoret. SE og HØR kunne i februar afsløre, at Nikolai var kommet i lære hos den stenrige ejendomsmatador Mikael Goldschmidt midt i hovedstaden. I det sidste år har han stille og roligt passet sit arbejde på Grønningen i København – samtidig med at han har scoret en række store modeljob i udlandet. Blandt andet for det franske modehus Dior.

nikolai Trak stikket

Det så ellers lidt tungt ud, da Nikolai i efteråret 2018 måtte meddele, at han ønskede at stoppe på sin militæruddannelse ved Varde Kaserne. Her skulle han have gået i to år, men kort efter start fik han kolde fødder. Militæret var slet ikke prinsens kop te.

Mange frygtede måske, at Nikolai blot ville læne sig tilbage i et helt år, men sådan blev det bestemt ikke. Den arbejdsomme prins trak straks i skjorte og slips og scorede elevstillingen hos Goldschmidt.

Sommer i Danmark

Ifølge en kilde kører det også for Nikolai på hjemmefronten. Han danner stadig par med Benedikte Thoustrup, som han har været sammen med i halvandet års tid.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Nikolais hjerte banker stadig for sin studine fra Herlufsholm, Benedikte Thoustrup. (Foto: Hanne Juul)

Denne sommer har de tid til at se hinanden i København – ikke mindst i den lejlighed, Nikolai har tæt på sin farmor dronning Margrethe på Amalienborg. Og hvis han gerne vil brede sig på lidt mere plads, er der også rig mulighed for at boltre sig hos farmand Joachim og prinsesse Marie. De flytter nemlig til Paris, og dermed er der rimelig tomt i residensen i Klampenborg.

Vil du læse meget mere om de kongelige hver eneste uge? Så bliv fast abonnenent på SE og HØR - læs mere her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close