Kongelige3. juli 2019

Nicolais kæreste hjem fra Paris: Nu er det alvor

Modelprinsen Nikolai kan glæde sig til en sommer fyldt med kærlighed omringet af luksus i København og Klampenborg.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins_nikolai_14.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Prins Nikolai og kæresten Benedikte Thoustrup har gjort det, de færreste er i stand til.

På trods af deres unge alder har turtelduerne holdt sammen, selv om de har tilbragt et år langt fra hinanden.

I disse dage er det et år siden, at Nikolai, 19, og Benedikte, 20, blev studenter fra Herlufsholm Kostskole, men da sommeren 2018 gik på hæld, blev det purunge par splittet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/benedikte_thoustrup.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

I juni 2018 blev Nikolai og Benedikte Thoustrup, 20, studenter fra Herlufsholm Kostskole ved Næstved. Det unge par har haft et godt øje til hinanden siden efteråret 2017. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Nikolai begyndte på sin militæruddannelse ved Varde Kaserne, og Benedikte begyndte at læse på det franske universitet Sorbonne i Paris.

Det var således første gang, de to skulle bo langt fra hinanden. På Herlufsholm var de vant til, at de kunne besøge hinanden på et splitsekund.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/prins_nikolai3.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Grevinde Alexandra, 54, fik et kys af sin ældste søn, da han for et år siden blev student. Nu venter et nyt liv. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Nu var prinsens første kæreste pludselig tusinder af kilometer væk, og ingen ville have rynket brynene, hvis deres kærlighed var blevet belastet af den store afstand mellem Danmark og den franske hovedstad.

Men i stedet er den blot blevet stærkere.

Klar til kongehuset

Ifølge SE og HØRs oplysninger danner ”Niko” og Benedikte således stadig par og har dermed nu været sammen i næsten to år.

Derfor tager Nikolais familie også forholdet ganske seriøst.

Det har forældrene grevinde Alexandra og prins Joachim gjort fra begyndelsen, men hvis parret fortsætter i samme gear, er det heller ikke utænkeligt, at dronning Margrethe også må indlemme Benedikte officielt i familien – og invitere hende med til kongehusets sammenkomster.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/prins_nikolai6.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Snart kan Benedikte nok se frem til en invitation fra Nikolais farmor, dronning Margrethe, 79, når der igen skal holdes familietamtam på slottet. (Foto: Hanne Juul)

Da prins Joachim fyldte 50 år for et par uger siden, ankom Nikolai dog alene, men den tid kan snart være slut, når Benedikte nu vender hjem til Danmark.

Parret behøver nemlig ikke at blive forlovet, for at Benedikte kan inviteres med.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/prins_nikolai5.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Prins Nikolai har introduceret Benedikte til sin nærmeste familie bestående af prins Henrik, ti, prins Felix, 16, prinsesse Athena, syv, prinsesse Marie, 43, og prins Joachim, 50. (Foto: Hanne Juul)

Hed sommer i København

Denne sommer markerer dermed et nyt kapitel i parrets liv.

Nye uddannelser skal bane vejen for voksenlivet, og prins Nikolai har allerede søgt ind på sin uddannelse på Copenhagen Business School (CBS).

Endnu er det ikke blevet meldt ud, om Nikolai er blevet optaget, men prinsen er klar til at komme videre i sit uddannelsesliv, efter at han i efteråret droppede ud af Hærens Sergentskole.

https://imgix.seoghoer.dk/prins_nikolai2.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Værsgo, knægt! Joachim og Marie rykker snart til Frankrig – og så kan Nikolai formentlig få lov at boltre sig i palævillaen på Emiliekildevej i Klampenborg. (Foto: Martin Høien)

Derfor står parrets kæmpe hvide villa på Emiliekildevej i Klampenborg tom, men mon ikke Nikolai har nøglerne, så han kan invitere Benedikte på romantisk hygge i luksuriøse omgivelser?

Hvis ikke har modelprinsen sin egen, mindre lejlighed tæt på farmor Margrethe på Amalienborg, hvor han også kan tilbringe de hede sommernætter, når han får sin kære Benedikte hjem fra kærlighedens by ...

Vil du læse meget mere om de kongelige hver eneste uge? Så bliv fast abonnenent på SE og HØR - læs mere her.

Sponsoreret indhold