Få SE og HØR leveret direkte til døren – og spar penge!

Velkommen til sh.dk

Velkommen til sh.dk

Foto: SE og HØR

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med et abonnement på Danmarks skarpeste ugeblad. Få for eksempel SE og HØR leveret i din postkasse hver eneste uge i to år for 2.900 kr. – din samlede besparelse: 1.254,80 kr.
Der er store besparelser at hente i alle SE og HØRs abonnementløsninger:
 
13 nr. af SE og HØR for 475 kr. (Spar 44,35 kr.)
26 nr. af SE og HØR for 900 kr. (Spar 138,70 kr.)
52 nr. af SE og HØR for 1.650 kr. (Spar 427,40 kr.)
104 nr. af SE og HØR for 2.900 kr. (Spar 1.254,80 kr.)
 

Det får du med et SE og HØR-abonnement

SE og HØR er Danmarks skarpeste ugeblad. Hver uge går vi helt tæt på de kendte og kongelige, men aldrig uden at miste glimtet i øjet. 78 år som klassens frække dreng forpligter. Vi giver dig nyheder, afsløringer, interviews og reportager fra premieren såvel som den røde løber. Og så har vi masser af underholdning, kryds og quiz og Danmarks mest dækkende tv-oversigt.
• Ingen binding
• Levering direkte til postkassen
• Rabat på den digitale version Pling
 

Få SE og HØR på din tablet med Pling

Pling er din digitale adgang til SE og HØR og mere end 200 forskellige danske og internationale ugeblade og magasiner. En af de mange fordele ved et SE og HØR-abonnement er, at du kan få adgang til Pling for blot 49 kr. i måneden.
 
Læs om Pling her og få første måned for 0 kr. helt uden binding.
 

Abonnementsbetingelser

Dit abonnement
Som abonnent på SE og HØR modtager du bladet i et løbende abonnement hver uge på udgivelsesdatoen. Dog er der op til 5 dages leveringstid til udlandet. For at oprette et abonnement skal du være over 18 år. Er du under 18 år, skal dine forældre eller værge give deres samtykke.
 
Gaveabonnement
Et gaveabonnement kræver, at modtager og betaler ikke er samme person. Er navnet på modtager og betaler af et gaveabonnement det samme, vil abonnementet blive oprettet som et almindeligt løbende abonnement, der bliver ved, indtil du opsiger det.
 
Hvis der er oprettet flere gaveabonnementer på det samme blad til den samme person og adresse, vil bladene blive leveret i forlængelse af hinanden. Dette kræver dog, at navnet og adressen på abonnenten er fuldstændig identisk.
 
Læs mere om abonnementsbetingelserne her.
Kontakt kundeservice
Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte Aller Medias kundeservice på tlf. 72 34 20 70, e-mail: abo@aller.dk eller via allerservice.dk. Du bedes oplyse dit kundenummer ved alle henvendelser. Købelovens mangelregler finder anvendelse på både gaven og dit blad. Har du klager over dit abonnement, bedes du altid først kontakte Aller Medias kundeservice.
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close