Kongelige20. februar 2019

Nyt job: Prins Nikolai i lære som milliardær

Prins Nikolai arbejder i al hemmelighed for ejendomsmatadoren Mikael Goldschmidt. Målet er klart: Nikolai vil være rig på mursten.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins_nikolai_12.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Prins Nikolai ligger bestemt ikke på den lade side. Han har fået nyt job hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S, og i al hemmelighed knokler han løs for at kickstarte sin nye boligkarriere. Det kan SE og HØR nu afsløre.

Da prins Nikolai i sommer droppede ud af militæruddannelsen ved Varde Sergentskole for at pleje sin nystartede modelkarriere, frygtede mange måske, at prinsen blot ville ligge og vente på, at telefonen ringede. Men sådan er virkeligheden slet ikke.

https://imgix.seoghoer.dk/prins_nikolai_2_2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

I september nåede Nikolai knap at trække i trøjen, inden han smed den igen: Militæret var ikke hans kop te. (Foto: Mikael Rieck)

Han har nemlig scoret et job hos Mikael Goldschmidt, der har taget den unge prins i lære. 32 timer ugentligt arbejder Nikolai for virksomheden, der administrerer prominente ejendomme i hovedstaden.

Og det er ikke blot for sjov: Ifølge SE og HØRs oplysninger påtænker prinsen nemlig at begynde på Copenhagen Business School (CBS), når sommeren 2019 går på hæld.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20180627_wen_-_nikolai_134.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

I juni 2018 fik Nikolai studenterhuen på fra Herlufsholm Skole. Til sommer begynder han på CBS. (Foto: Kaspar Wenstrup)

DYGTIG LÆREMESTER

Derfor er jobbet hos Mikael Goldschmidts firma på Grønningen 25 i København da også et oplagt sted at begynde sin karriere. Nikolai kan i den grad lære nogle fif af chefen i firmaet. Goldschmidt foretager handler, laver investeringer og udlejer ejendomme i den tunge prisklasse. Og han menes personligt at være god for over to milliarder kr.

https://imgix.seoghoer.dk/mikael_goldschmidt_2.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Det er 62-årige Mikael Goldschmidt, som prinsen skal lære af. (Foto: Ritzau Scanpix)

Hvis der er nogen, der har styr på tingene, er det Mikael. I 2006 præsterede han at sælge sit hovedselskab, Atlas Ejendomme, mens markedet var på toppen.

Kort efter kollapsede alt i den største økonomiske krise i årtier, men Goldschmidt havde netop sat tre milliarder kroner ind på bankbogen – og således kunne han købe nye billige ejendomme under finanskrisen.

Klar til uddannelse

Goldschmidt er altså blevet inspirationskilden til prinsens nye vej i livet. Efter sommerferien vil Nikolai søge ind på CBS og påbegynde sin nye erhvervsrettede uddannelse.

Prins Nikolai har dog allerede udrettet en del og tjent sine egne penge. For blot et år siden sprang han ud som model for Dior og Burberry.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega244924_001_0.jpg
 Foto: MEGA

Prins Nikolai er allerede et hit på den internationale modescene. Her på catwalken i Paris. (Foto: MEGA)

Senere i 2018 blev han introduceret på Diors store reklameskilte i alverdens storbyer. I november gik han også catwalk i Tokyo.

Selv om modelkarrieren kører på skinner, har det været vigtigt at komme i gang med en solid uddannelse – prinsen blev student fra Herlufsholm Skole og har tænkt sig at bruge sin uddannelse til mere end catwalk.

Læs mere om kongehuset i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold