Kendte14. september 2021

Sportsmillionærernes oase: Dubai-holdet

Selv om landet har dødsstraf og ledes af en enevældig emir, så virker skattelyet i Mellemøsten som en magnet på danske idrætsstjerner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dubai.jpg
 (Foto: MEGA)

Det vakte forargelse og undren, da den olympiske guldvinder i badminton Viktor Axelsen, 27, efter OL afslørede, at han sammen med kæresten Natalia Koch Rohde og datteren Vega flytter til Dubai.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dubai_1.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

(Foto: Jesper Sunesen)

Axelsen blev kritiseret for at svigte unge danske badmintontalenter, som nu ikke får mulighed for at træne med ham. Selv argumenterede han med, at han nu kommer tættere på de store turneringer i Asien og derfor får mere tid med familien. Desuden er træningsforholdene i ørkenstaten optimale, hvis man som Axelsen er generet af høfeber og astma. Og skatten er minimal i forhold til den danske.

Tina Lund

Rytteren Tina Lund, 40, og hendes mand, Allan Nielsen, 50, er netop flyttet tilbage til Danmark efter otte år i Dubai. Parret flyttede til solskinsstaten, fordi de ønskede tid til at være sammen med deres børn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dubai_6.jpg
 (Foto: René Schütze)

(Foto: René Schütze)

Desuden er der masser af store ridestævner i Dubai. Allan Nielsen, der har en fortid som professionel fodboldspiller, har i landet arbejdet som selvstændig coach.

Thomas Bjørn

Golfstjernen Thomas Bjørn, 50, har også haft bopæl i Dubai, hvor man kan spille golf hele året på nogle af verdens fineste græsplæner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dubai_3.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

(Foto: Ritzau Scanpix)

Men bopælen i Dubai blev også indirekte årsagen til, at Bjørn blev skilt fra sin svenske kone Pernilla. I Dubai traf Thomas Bjørn nemlig en australsk stewardesse, som fødte ham en datter. I dag bor Thomas Bjørn i London med en ny dame, tv-produceren Grace Barber.

Ebbe Sand

Den tidligere fodboldstjerne Ebbe Sand, 49, boede i Dubai fra 2013 til 2018, og han forstår godt, at Viktor Axelsen flytter dertil.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dubai_7.jpg
 (Foto: Martin Høien)

(Foto: Martin Høien)

Ebbe og hustruen Trine valgte Dubai, fordi deres søn Mikkel var alvorligt plaget af skimmelsvamp-allergi. Med flytningen til landets tørre og varme klima forsvandt symptomerne, og Mikkel fik det godt. I dag bor Ebbe Sand og hustruen igen i Danmark.

Helene Hüttmann

Fitnesstræneren Helene Hüttmann flyttede til Dubai, efter at hun havde brudt med speedwaykøreren Nicki Pedersen. Den 28-årige fynbo, som også har prøvet at have adresse i Monaco, har i DR-programmet “Dubais danske damer” fortalt om, hvordan hendes liv former sig i et land, hvor sommertemperaturerne kan overstige 45 grader.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dubai_5.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

(Foto: Dan Mariegaard)

Helene arbejder blandt andet som personlig træner for en af landets rigeste familier, og hun føler sig ikke hæmmet af at være kvinde i et muslimsk land.

Matthias Boe

Badmintonspilleren Mathias Boe, 41, afsluttede sin karriere sidste år og bor nu i Dubai.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dubai_4.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

(Foto: Lars H. Laursen)

Han er kæreste med den indiske filmstjerne Taapsee Pannu, og fra Dubai er flyvetiden til indiske Mumbai mindre end tre timer.

Kevin Magnussen

Racerkøreren Kevin Magnussen, 28, har også været en kort tur forbi Dubai. Men det blev kun et pitstop og aldrig noget rigtigt hjem for den tidligere Formel 1-kører.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dubai_2.jpg
 (Foto: MEGA)

(Foto: MEGA)

Kevin har også forsøgt at etablere hjem i København og London, men han ender nok i Roskilde som sin far, Jan Magnussen.

null

Sponsoreret indhold