Nyheder21. februar 2014

Se hvad Ebbe Sand skal have for drømmehus

Sønnens allergi tvinger Sand og familie til udlandet
Af af
Ebbe Sands villa ligger skønt ned til Julsø i Silkeborg.
Ebbe Sands villa ligger skønt ned til Julsø i Silkeborg.
 Foto: nybolig.dkDet kræver mere end en dobbelt jackpot i Lotto, hvis du skal have fat i den tidligere landsholdsangriber Ebbe Sands drømmevilla i Silkeborg.https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/69f6f30651c844a7aa7b0eea8f2a18fe.jpg


Udsigten over Julsø er fabelagtig fra overetagen af Ebbe Sands villa. (Foto: nybolig.dk)

Villaen blev sat til salg fredag til den svimlende pris af 35 millioner kroner, fordi Ebbe Sand og familien flytter til Dubai.

Sand, der er i dag er angrebstræner for det danske fodboldlandshold købte grunden i 2001, og da han vendte hjem efter en gloværdig karriere i Schalke 04 i 2006, stod han og familiens nyopførste drømmevilla klar.

Boliga.dk henviser til salgsopstillingen, der fortæller om en bolig på 404 kvadratmeter med en kælder på 375 kvadratmeter, som blandt andet indeholder en fransk inspireret vinkælder med vinrum, poolrum med tilhørende bar og hjemmebiograf, en wellness-afdeling med pool, sauna og motionsrum samt et aktivitetsrum til børnene.

Grunden ligger lige ned til Julsø og er på 1,9 hektar.

De 35 millioner gør villaen til den p.t. næstdyreste udbudte ejendom i Jylland og den 8.-dyreste villa på landsplan.

Ebbe Sand fortæller, at han og familien har valgt at flytte til Dubai, fordi hans ene søn lider af allergi og vil få det bedre i det mildere klima i Dubai.

Læs alt om Ebbe Sands drømmebolig her.

Sponsoreret indhold