Milliongevinst – og så til Dubai: Money-Maze

En boligfortjeneste på 1,1 mio. kroner kan bringe smilet frem hos Michael Maze, 39.

En boligfortjeneste på 1,1 mio. kroner kan bringe smilet frem hos Michael Maze, 39.

(Foto: Hanne Juul)

Hvad gør en restaurationsejer, når myndighederne forbyder ham at holde åbent på grund af frygt for coronasmitte?

Ejeren af spisestedet John&Woo, bordtennisspilleren Michael Maze, valgte at trodse sundhedsstyrelsens anbefaling om at blive hjemme og begrænse social kontakt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Coronarestriktioner er ikke noget problem, når man kan pakke kufferten og rejse til de varme lande. (Foto: Dan Mariegaard)

Han pakkede således kufferten og fløj til solrige Dubai, hvor han og mere end en håndfuld venner fra sportens verden, heriblandt Nicklas Bendtner og Mikkel Kessler, mødtes på en restaurant.

Selv om Mazes amagerkanske bistro ingen penge tjener, så har den tidligere europamesters bankkonto fået et økonomisk boost.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Michael Maze blev kendt af alle danskere, da han i 2019 tog prof-partneren Mie Martha Moltke, 39, under kærlig håndtering i “Vild med dans”. (Foto: Hanne Juul)

Lejligheden på 10. etage i Ørestad har han nemlig solgt med overtagelse pr. 1. februar – og salgsprisen på 4.850.000 kroner sikrede den 39-årige batholder en skattefri fortjeneste på 1,1 millioner kroner.

Mette ser rødt

Ekstra Bladet bragte forleden historien om det danske kendismøde i ørkenstaten – og her havde statsministeren ikke meget tilovers for sportsstjernernes adfærd:

– Jeg tror, jeg skal pålægge mig selv lidt restriktioner, inden jeg udtaler mig om det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mette Frederiksen, 43, bryder sig ikke om, at hendes landsmænd går i byen i Dubai – heller ikke, selv om de er sportsstjerner. (Foto: Martin Høien)

Der er en grund til, at verden er gået i rød. Der er en grund til, at vi over for alle – inklusive dansk erhvervsliv, som vi lever af i dette land – virkelig anmoder om, at vi ikke rejser ud, sagde Mette Frederiksen.

– Man risikerer at tage mutationer med til Danmark. Det kan underminere vores epidemikontrol og dermed smitte andre og det, der er værre, lød det fra øverste hylde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Maze er vild med at opholde sig i varmen.
Her giver han den gas under et ophold i tyrkiske Alanya. (Foto: Thomas Laursen)

Danmark har nu lukket for alle flyvninger fra Dubai, men det generer formentlig ikke Maze at få opholdet i det solrige skattely forlænget.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close