Nyheder3. december 2009

Thomas Bjørn: Fik barn med elskerinden

Den danske golfstjerne er ligesom Tiger Woods blevet afsløret i at føre et dobbeltliv - men for Bjørnen resulterede romancen i en datter
Af af
Thomas Bjørn har i årevis haft et forhold til Dagmara - det er der kommet en yndig datter ud af
Thomas Bjørn har i årevis haft et forhold til Dagmara - det er der kommet en yndig datter ud af
 Foto: All Over / Privat

Den danske Bjørn og den amerikanske Tiger har flere ting til fælles.

Begge golfstjerner er gift med svenske skønheder, og begge har de store problemer med at holde køllen i ro.

Mens Tiger Woods betalte for sine sidespring med en smadret Cadillac, en mindre bøde, et skænderi og et ødelagt ry, så fik Thomas Bjørns mere end 5 år lange affære med en smuk stewardesse langt alvorligere konsekvenser.

I marts fødte Thomas Bjørns elskerinde Dagmara Leniartek frugten af deres forhold: en lille brunøjet pige, der har fået navnet Isabella.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/kendte-dk09/december/bjoernsbabytekst2-jpg.jpgGolfstjernen afbrød forholdet til Dagmara Leniartek, da hun blev gravid, og hun flyttede derefter fra det muslimske Dubai til Perth i Australien.

Thomas Bjørn har hidtil afvist muligheden af, at han skulle være far til Isabella, men en dna-test dokumenterede for 5 måneder siden, at det danske golfikon er faderen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/kendte-dk09/december/bjoernsbabytekst1-jpg.jpgDen 38-årige dansker har været tvunget til at afsløre sit dobbeltliv for sin svenskfødte hustru Pernilla, som han har 3 børn med. Tidligere på året bekendtgjorde han, at familien efter mange år i London nu flytter til Sverige. Samtidig har virakken omkring faderskabet betydet, at Thomas Bjørn er styrtet ned til en 238.-plads på verdensranglisten.

Dagmara Leniartek og Thomas Bjørns advokater mødtes i slutningen af oktober i Family Court of Western Australia - en familiedomstol - og da parterne endnu ikke er nået til enighed om børnebidraget, er det sidste retsmøde stadig ikke afholdt.

Sammen med sin svenskfødte hustru Pernilla har Thomas Bjørn i forvejen 3 børn.


Sponsoreret indhold