Reality15. februar 2021

Hjemvendt fra Dubai: Alva Madsen er ikke underlagt karantæneregler

Dubai-shitstormen vil ingen ende tage, og nu bliver også tv-kendis og Instagram-stjerne Alva Madsen hængt ud for at bryde karantænereglerne. Men ifølge Alva selv, kom hun hjem, før de trådte i kraft, og hun er allerede ved at planlægge sin næste tur til ørkenstaten.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-01-22_kl._13.56.26.png
 Foto: Privat

Lige nu er der stort fokus på, om de influencere, der var i Dubai, overholder de karantæneregler, som gælder i Danmark. Alva Madsen er en af dem, som bliver udskammet på de sociale medier.

Den 6. februar blev det indført, at man ved indrejse til Danmark fra udlandet skal gå i ti dages øjeblikkelig isolation. Men det er Alva ikke underlagt af.

Hun kom nemlig hjem til Danmark dagen før, og dermed mener hun selv, at hun ikke er underlagt kravet om karantæne.

- For det første synes jeg, det er noget fucking bullshit, at man skal være i karantæne i ti dage. Fordi hvis du har været sammen med en smittet skal du kun være i karantæne i fire dage, tage en test og tage en test efter seks dage mere, siger Alva til SE og HØR og fortsætter:

- Jeg kom hjem dagen inden, det blev et krav, at man gik i karantæne. Og det var egentlig ikke med vilje, at jeg kom hjem lige dagen før.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-01-22_kl._13.56.45.png
 Foto: Privat

Alva nød livet og varmen i Dubai (Foto: Privat)

Sløseri med tests

Myndighederne var enormt opmærksomme på hjemvendende danskere fra Dubai, og der blev sågar indført et decideret indrejseforbud, fordi det blev bevist, at flere personer rejste fra landet ved at fremvise en falsk negativ coronatest.

Det besværliggjorde Alvas hjemrejse, men hun har svært ved at se pointen i det hele. På hendes hjemtur blev der nemlig taget ret så let på det med at fremvise en negetiv test, som ikke var fra Dubai.

- Jeg kom hjem på en test fra Dubai, men jeg skulle så bare med tog og alt muligt fra Tyskland. Det betød, at jeg kom i kontakt med langt flere mennesker, end jeg oprindeligt skulle have været, hvis der havde været et direkte fly, forklarer Alva og fortsætter:

- Vi skulle kun bruge den ene test, og vi spurgte endda, om vi skulle tage en test i Tyskland for at rejse videre, men det sagde de, at jeg ikke skulle.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-01-22_kl._14.32.40.png
 Foto: Privat

Alva tilbragte flere uger i eksklusive Dubai med sin søster Emma Mathilde (Foto: Privat)

Selv om Alva altså ikke var underlagt kravet om ti dages karantæne, fordi hun vendte hjem til Danmark dagen før, så gik hun frivilligt i isolation.

- Jeg var hjemme i et par dage og er blevet testet fem, seks dage efter, jeg kom hjem. Siden da har jeg egentlig bare været hjemme. Det var ikke et krav, at jeg skulle være hjemme, men det var jeg, forklarer hun.

Tilbage til Dubai

Hjemkomsten til Danmark har dog været alt andet end lykkelig for DR-stjernen. Restriktionerne og i særdeleshed statsminister Mette Frederiksen har fået hende til at ville rejse tilbage til Dubai hurtigst muligt.

- Jeg kom hjem fredag den 5. februar, og jeg er allerede på vej væk igen. Jeg gider ikke at være her. Jeg synes, det er noget fis, og jeg får stress af at være i det her land, slår hun fast.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-01-22_kl._13.57.11.png
 Foto: Privat

Alva blev kendt, da hun medvirkede i DR-dokumentarserien "Fars Pige" (Foto: Privat)

Generelt er det ikke mange positive ord, som Alva har at sige om Danmarks statsminister.

- Jeg føler mig helt utryg under hende der Mette (Frederiksen red.). Jeg synes, det er noget fis, og det er jo ikke kun mig, det går ud over. Det er hele Danmark, udbryder tv-kendissen.

Og det er hovedårsagen til, at Alva nu igen er ved at planlægge en tur tilbage til Dubai. Og den kan meget vel blive længere end den, hun netop han været på.

- Jeg skal så meget til Dubai igen, jeg ved ikke lige hvornår eller hvordan endnu, men jeg tror og håber på det. Og jeg har ikke nogen planer om at komme tilbage til Danmark lige foreløbig, slutter hun af.

Sponsoreret indhold