Kendte27. juli 2015

Lig fundet i kuffert: Er det Maddie?

Et lig af en lille pige er blevet fundet i en kuffert i Australien og nu spekulerer flere i, om det kan være liget af britiske Madeleine 'Maddie' McCann, der på mystisk vis forsvandt i 2007

Madeleine 'Maddie' McCann

Siden hun på mystisk vis forsvandt i 2007, er der ofte dukket nye rygter og historier op om Madeleine 'Maddie' McCann.

Og nu trækker Maddie, der forsvandt som treårig i 2007, så igen overskrifter over hele verden.

Denne gang spekuleres der i, om liget af den lyshårede pige er blevet fundet i Australien.

Det skriver Daily Mail.

Politiet i den sydaustralske by Adeleide har nemlig fundet resterne af en uidentificeret pige - liget lå gemt i en kuffert, som lå smidt i vejkanten.

Liget af pigen lå sammen med et tylskørte og et tæppe, og det lokale politi er nu gået i gang med en større opklaringsarbejde for at finde frem til pigens identitet. Der savnes nemlig ingen pige i området, som matcher liget af den lille pige.

Ifølge politiets teknikere indeholdt kufferten 'liget af en pige, i alderen to til fire år, som blev slået ihjel for otte år siden'.

Og det er netop disse oplysninger, som nu har fået flere til at overveje, om liget kan være den forsvundne Maddie.

null
https://imgix.seoghoer.dk/10.745509b.jpg
 AOP

Maddie forsvandt under en ferie med sine forældre og to mindre søskende. Foto: AOP

Maddie forsvandt 3. maj 2007 under en ferie til Portugals Algarvekyst med sine forældre og to mindre søskende. Dengang var hun tre år, og hun havde - ligesom liget fundet i kufferten - skulderlangt, lyst hår.

Den skæbnesvangre aften i maj 2007 sad forældrene samme med en række venner på en nærliggende restaurant, og ingen opdagede, at den treårige Maddie pludseligt og på mystisk vis forsvandt fra sin seng. I hendes værelse lå også hendes to mindre søskende.

Siden hendes forsvinden har utallige rygter floreret, flere mistænkte har været anholdt og afhørt. Og britisk og portugisisk politi har brugt millioner af kroner på at få mysteriet om Maddie løst.

Om dette spor kan lede politiet på rette vej, vides endnu ikke. Det australske politi er nu igang med at undersøge pigens identitet og understreger, at der intet er hverken be- eller afkræftet endnu.

- Der er ikke noget, der indtil nu peger på, at det kunne være Madeleine McCann. Det er pure spekulationer, som vi ikke kan bekræfte, sagde politimester Grant Steven på et pressemøde i går.

https://imgix.seoghoer.dk/10.745509c.jpg
 AOP

Maddie sammen med sine forældre, Kate og Gerrry McCann, og mindre søskende, inden hun forsvandt. Foto: AOP

- Vi koncentrerer os om efterlysninger i det sydlige Australien, men indtil vi kender identiteten af pigen, er vi selvfølgelig åbne over for alle muligheder, sagde han videre.

Kufferten med det makabre indhold blev fundet af en forbipasserende bilist den 15. juli, og politiet mener, at den er blevet anbragt i buskadset for omkring to måneder siden.

Her blev en mand i 60'erne set gående i vejkanten med en tilsvarende kuffert i sin ene hånd. Politiet undersøger nu også, hvem denne mand er, og om han har kendskab til den fundne kuffert.

- Det er tydeligt, at barnet led en voldsom død under nogle frygtelige omstændigheder, sagde Des Bray fra politiet i Adeleide til lokale medier få dage efter fundet.

Nu skal nærmere undersøgelser så klarlægge, hvem pigen er.

Du kan se billeder fra sagen øverst i artiklen.

Læs hele mysteriet om Maddie her.

Sponsoreret indhold