Kendte25. april 2019

Annette Heick: Endelig går det godt

– Det kommer oven på de fire værste år overhovedet i mit liv, siger multistjernen Annette Heick, som har scoret drømmerollen i den kommende ”Mamma Mia!”-musical.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/annette_heick_1.jpg
 (Foto: Johan Paulin)

Da Annette Heick var barn, lavede hendes kendte musikerfar Keld Heick, 73, sangen ”Lille Frøken ABBA” om sin datter.

– For alt var bare ABBA, da jeg var lille, husker Annette, 47, da SE og HØR møder hende på ABBA-museet i Stockholm.

Det var derfor en lykkelig Heick, som for nylig fik at vide, at hun skal spille hovedrollen som Donna, når ”Mamma Mia!”-musicalen til januar næste år bliver fremført i Danmark.

– Jeg skulle sådan passe på, at jeg ikke kom til at skrige højt, for jeg sad midt på Molslinjen og var helt alene.

Så jeg kunne ikke gøre noget – jeg kunne bare bide i en pude, siger sangerinden om den glædelige nyhed.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mamma_mia.jpg
 (Foto: Bjarne Stæhr)

Ud over Heick medvirker bl.a. Nicoline Siff Møller, Gordon Kennedy, Jesper Lundgaard, Trine Gadeberg og Peter Oliver Hansen i musicalen. (Foto: Bjarne Stæhr)

Simpelthen så glad

Og glad – det er Annette Heick i den grad for tiden.

– Hvis jeg kigger på den dejlige håndfuld, jeg står med nu, så er jeg på turné med showet ”Disco Tango” – en hyldest til Grand Prix gennem 50 år – som jeg er producent på sammen med CSB.

– Vi tænkte, at det da nok kunne gå meget godt, men vi er fuldstændig overvældede af, hvor stor en succes det er blevet. Det er helt vildt, siger Annette Heick og fortsætter:

– På torsdag (i sidste uge, red.) har jeg premiere på ”Evita”, som er kendt for at være det mest krævende parti inden for musicalgenren.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/annette_heick_3.jpg
 (Foto: Johan Paulin)

Heick er så stor fan af ABBA, at hun har alle deres plader. – Jeg elsker jo alt ABBA! Agnetha var mit allerstørste idol overhovedet, siger sangerinden, der her ses med den anden hovedrolleindehaver, Matilde Zeuner Nielsen, 25, som skal spille Sofie. Hun bliver til sommer færdig på Den Danske Scenekunstskoles musicalakademi i Fredericia. – At komme ud og få denne kanonstart – det er så overvældende og surrealistisk. Jeg kan slet ikke forstå det, siger hun. (Foto: Johan Paulin)

– Og nu den her (”Mamma Mia!”, red.), som er min yndlingsmusik! De tre ting tilsammen gør, at jeg lige nu er totalt ”high-flying”. Jeg er simpelthen så glad, og jeg er så taknemmelig.

– Hvor skal jeg huske at nyde det! Og det gør jeg også. Jeg gik en lang tur i Stockholm i morges, smilede fra øre til øre og tænkte: ”Folk må tro, at jeg er idiot”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/annette_heick_2.jpg
 (Foto: Johan Paulin)

– Det er to skønne kvinder. Jeg har hørt fra forskellige folk, at de er rigtig dygtige, så jeg vil forsøge at komme til premiereaftenen. Jeg er meget nysgerrig, sagde ABBAs Björn Ulvaeus, 73, til SE og HØR om musicalens to hovedrolleindehavere. (Foto: Johan Paulin)

I lort til halsen

Smilet har dog ikke altid været så bredt, som det er nu.

– Det kommer oven på de fire værste år overhovedet i mit liv, lyder det ærligt fra Heick.

– Hvorfor?

– Det har vi slet ikke tid til at snakke om. Hvad vi ikke har været igennem af ulykker og dødsfald – vi har stået i lort til halsen i fire år, undskyld jeg siger det.

– Vores dejlige ven blev skudt på åben gade, min mand Jespers ulykke, og vores økonomiske situation har været rigtig, rigtig vanskelig i lang tid.

Det er så vendt nu, men det har sgu været en hård nyser.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/annette_heick_4.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Annette og familien har ifølge sangerinden haft fire meget svære år. Her ses hun sammen med manden Jesper Vollmer, 44, og deres to sønner Eliot, 14, og Storm, ti år. (Foto: Mikael Rieck)

– Nok har vi startet en virksomhed op til Jesper (Annettes mand, red.), men vi er ikke nået til et punkt endnu, hvor vi har kunnet udbetale løn til ham, så jeg har været eneforsørger i fire år nu.

Det skal jeg ikke jamre over – det er der mange, der er.

– Men når man så samtidig står med nogle af de problemer, vi har haft, har det da ikke været det sjoveste i hele verden. Det vil jeg gerne sige, fortæller Annette.

– Så at der endelig er nogle solstriber, der skinner ned – er du ”sunshine”? – jeg suger det til mig, bader i det!

Det er bare dejligt.

Det må være en karmakonto, jeg har sparet op på, tænker jeg – og nu skal der simpelthen hæves! griner ”Mamma Mia!”-stjernen.

Sponsoreret indhold