Annette Heicks seksuelle debut: Blev jeg voldtaget?

(Foto: All Over Press

Annette Heick er en kvinde, der ikke er bange for at sige sin mening eller fortælle historier fra sit eget liv.

I dagens udgave af BT fortæller hun om sin seksuelle debut, og stiller spørgsmålstegn ved, om hun blev voldtaget.

- Jeg bliver tit i tvivl om, hvorvidt min egen seksuelle debut var en voldtægt eller ej. Jeg var jo gået med hjem, ikke? Jeg var jo glad for ham, ikke? Jeg var forståeligt nok bange, og han var væsentlige ældre, skriver Annette i sin klumme i avisen

Hun fortæller også, at det tog hende lang tid at komme sig over oplevelsen.

- Jeg var 17, han 21. Jeg sagde nej, og så alligevel… Det var forfærdeligt. Noget, jeg aldrig glemmer, og jeg havde mén flere år efter, skriver hun

I dag er Annette heldigvis kommet sig over den traumatiske oplevelse. Klummen er skrevet efter, at BT har sat fokus på de voldtægter, der hvert år bliver begået i Danmark.

Annette Heick mener, at det er kulturen, der skal ændres, når det kommer til at mindske antallet af voldtægter. 

- For mig at se er det den kultur, vi har allermest pligt til at rydde op i og gøre op med. Et nej er et nej, skriver Annette. 

Hun er gift med kokken Jesper Vollmer, som hun har sønnerne Storm og Eliot sammen med. 

Den 46-årige altmuligkvinde har i mange år haft sin klumme i BT, og hun har aldrig lagt fingre imellem, når det kommer til de emner, som hun har skrevet om.

Tilbage i 2009 skrev hun blandt andet om, hvor vigtigt sex er i et forhold

- På en skala far 1-10, vil jeg sige at sex betyder 9,5. Hvis ikke 10. Hvis der ikke er sex - eller det er meget sjældent, kommer forholdet ikke til at fungere. I hvert fald ikke, hvis man er ung og ikke er syg. sexlivet skal plejes, og det skal foregå jævnligt, skrev Annette.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close