Voldsomme billeder: Jesper Vollmer viser sin nyopererede hånd

Hvis en australsk læge ikke havde været til stede på stranden i Thailand, kunne Jesper Vollmer være død.

Hvis en australsk læge ikke havde været til stede på stranden i Thailand, kunne Jesper Vollmer være død.

Foto: TV3

Tilbage i 2015 var Annette Heicks mand, Jesper Vollmer, ude for en alvor ulykke der resulterede i, at han brækkede nakken og var døden nær.

Det skete heldigvis ikke, men den tidligere køkkenchef for kongehuset har kæmpet en brav kamp for at få sin fulde førlighed tilbage. Det er gået strålende, og efter relativt kort tid, var han også på benene (i bogstaveligste forstand) igen.

Det er dog ikke alle dele af kroppen, der har været helt medgørlige efter den dramatiske ulykke og hårde genoptræning, så endnu en operation i hånden måtte til.

- Landets bedste håndkirurgiske team, skal prøve at få mere funktion i min højre tommelfinger. Hånden og håndleddet skal åbnes 4 forskellige steder, hvorefter sener og muskler skal flyttes fra de fungerende fingrer, så jeg igen kan åbne, bukke og strække tommelfingeren, skrev Vollmer inden operationen på Instagram. Nu er gipsen så kommet af den stakkels friskopererede hånd, der til forveksling kunne minde om en rekvisit fra ”Frankenstein”

- Se lige min nye fine hånd. Gipsen kom af igår, og lægen var meget tilfreds. Genoptræningen startede ligepå og hårdt i dag hos de fantastiske piger i ergoterapien på Hornbæk. Har fået lavet et træningsprogram, der skal laves 4 gange om dagen. Alle virker meget fortrøstningsfulde, og jeg har selv en rigtig go’ og optimistisk fornemmelse i kroppen. Glæder mig til min “nye” tommelfinger. Kryds jeres velfungerende fingre for mig, lød det fra den sammenlappede herre på Instagram. 

Ulykken skete, da han på en rejse til Thailand med Annette og sønnerne, sprang i vandet og blev ramt af en kraftig bølge. Hovedet ramte sandbunden og nakken på på den behændige kok brækkede.

Havde det ikke været for en australsk læge, der tilfældigvis var tilstede, så ville Vollmer næppe have overlevet sin kamp med havet, men den viljestærke madmand har siden kæmpet med næp og klør for atter at blive fit for fight. 

Hvis operationen er gået som den skal, er det endelig lykkedes.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close