Kendte28. december 2019

Årets nye danske par

Lasse Sjørslev og Josefine Høgh fandt hinanden og er nu snart på vej op ad kirkegulvet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aarets_par_wen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

I 2019 har en masse nye kendispar set dagens lys. Vi giver et overblik over dem herunder.

Lasse Sjørslev ❤ Josefine Høgh

Romantikken blomstrede i 2019 mellem DR's sportsvært Josefine Høgh, 30, og TV 2's Lasse Sjørslev, 45, der sprang ud som par, samtidig med at temperaturerne udenfor begyndte at stige.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/lasse_sjoerslev_og_josefine_hoeg_wen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Lasse og Josefine på dette års Smukfest. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Men de to garvede tv-personligheder nøjedes ikke bare med at kalde sig kærester, for da Josefine i september fyldte rundt og kunne sætte 30 lys i lagkagen, valgte Lasse nemlig at gå på knæ for sin elskede og bede om hendes hånd.

Det er altså gået stærkt for parret, der snart skal en tur op ad kirkegulvet, og det er jo som bekendt så yndigt at følges ad, når man er to, som gerne vil være sammen.

Zindy Laursen ❤ Bjørn Vidø

– Det er min kæreste, sagde Zindy Laursen stolt, da hun i starten af november dukkede op på den røde løber med lyddesigneren Bjørn Vidø, 52, under armen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/aarets_par_dm2.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Sådan så det nyforelskede par ud for kun kort tid siden. (Foto: Dan Mariegaard)

Parret havde mødt hinanden, da hun var forbi hans lydstudie for at indspille musik, og så opstod der ellers sød kemi imellem dem.

Den 48-årige sangerinde har trods flere forhold aldrig fået børn, men måske det sker med hendes nye fyr.

– Vi tager det en dag ad gangen, og så ser vi, hvad der sker, men det ville da ikke være et dårligt parti at få unger med, lød det fra Zindy, da hun viste sin nye kæreste frem.

Gustav Salinas ❤ Kenneth Damsgaard

Efter en periode som single kunne Gustav Salinas, 30, i løbet af sommeren fortælle, at han endnu en gang havde fundet kærligheden. Denne gang var det filmgrafikeren Kenneth Damsgaard, der gjorde den tidligere realitystjerne varm om hjertet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/aarets_par_mho.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Det første møde mellem Kenneth og Gustav var helt tilfældigt. (Foto: Martin Høien)

– Det, jeg faldt rigtigt meget for, er, at vi griner rigtigt meget. Vi har det sjovt, og jeg tror, at det vigtigste i et forhold er humor, fortalte Gustav i august om sin nye kærlighed.

Parret mødtes første gang en sommeraften på Islands Brygge, men som det er i de her moderne tider, fortsatte deres flirten på de sociale medier, inden de officielt sprang ud som par.

Charlotte Bøving ❤ Christina Jørgensen

Tv-lægen Charlotte Bøving, 52, lavede en flyvende udskiftning, da hun skiftede hustruen Pernille ud med en ny kæreste. Den heldige kvinde er den 50-årige Christina Jørgensen, som hun mødte ved dåben af Dennis Knudsens søn Lucas.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/aarets_par_dm.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Dennis Knudsens kendisbarnedåb førte til første møde mellem det nu nyforelskede par. (Foto: Dan Mariegaard)

– Hun er så meget en god pige. Måske det mest kærlige menneske, jeg kender, ud over Dennis. Hun har aldrig haft en kvindelig kæreste før, og hun er noget af det smukkeste, man overhovedet kan komme i nærheden af, så jeg kan da kun være stolt over at have gaflet sådan en kvinde, lød det fra Charlotte, da hun i oktober viste kæresten frem for første gang.

Julie Christiansen ❤ Benjamin Buza

Om han dansede sig lige ind i hendes hjerte, vides ikke, men i hvert fald sprang skuespilleren Julie Christiansen, 32, i løbet af året ud som par med balletdanseren Benjamin Buza, 28.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/aarets_par_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Benjamin Buza har medvirket i DR 3-serien "I forreste række". Her ses han og Julie Christiansen på den røde løber til premieren på filmen "Kollision". (Foto: Thomas Laursen)

Parret startede med at holde forholdet hemmeligt, men før man vidste af det, var katten ude af sækken, og Julie dukkede blandt andet op, når Benjamin havde premiere på Det Kongelige Teater.

I oktober kunne parret så afsløre, at de var på boligjagt i København.

Oh Land ❤ Adi Zukanović

Året var kun lige skudt i gang, da Nanna "Oh Land" Fabricius, 34, afslørede, at hun atter havde fundet lykken, efter hun blev skilt i 2017.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/adi_og_oh_land.jpg
 (Foto: Martin Høien)

For nylig viste Oh Land og Adi sig for første gang som et par på den røde løber, da de dukkede op til balletforestillingen "Blixen" i Det Kongelige Teater. (Foto: Martin Høien)

Den heldige fyr er Adi Zukanović, 31, der ligesom Nanna er en anerkendt musiker. Adi, der har bosniske rødder, er opvokset på Langeland, da familien blev nødt til at flygte fra Sarajevo. Den skarpe tv-seer kunne se parrets kærlighed på skærmen, da han hjalp hende med dommertjansen i "X Factor".

Lene Nystrøm ❤ Jeppe Kristoffer Lenz

To år efter, at Aqua-baben Lene Nystrøm og gemalen Søren Rasted kastede håndklædet i ringen og lod sig skille, tilsmilede kærlighedens gudinde endnu en gang den norske sanglærke. Denne gang var det 16 år yngre Jeppe Kristoffer Lenz, som den 46-årige stjerne havde kastet sin kærlighed på.

– Vi har været sammen et stykke tid, men vi har bare holdt lidt lav profil omkring det, afslørede Lene Nystrøm til BILLED-BLADET i forbindelse med åbningen af restauranten Pangea.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/aarets_nye_par_mr.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Lene Nystrøm har kastet sin kærlighed på en fyr, der kun lige var begyndt i folkeskole, da hun storhittede med sangen "Barbie Girl" i 1997. (Foto: Mikael Rieck)

Det nyforelskede par havde mødt hinanden igennem arbejdet.

Lenes band, Aqua, har flere gange været på turné i Australien de seneste år, og der har Jeppe været med som såkaldt backliner.

Anders Samuelsen ❤ Christina Sunn

2019 har været et år med både op- og nedture for Anders Samuelsen.

Den største nedtur for den tidligere udenrigsminister må klart siges at være, da han efter valget måtte se sig sendt ud i kulden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/anders_samuelsen_wen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Oven på Liberal Alliances valgnederlag og sit farvel til dansk politik tog Samuelsens liv heldigvis en romantisk drejning. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Men heldigvis var det også året, hvor han endnu en gang fandt kærligheden.

– Jeg har mødt en smuk og vidunderlig klog kvinde med en stor ja-hat. Et positivt livssyn, der er smittende ud over alle grænser. Hende bygger jeg nu en ny kærligheds-alliance med – for kærlighed er en genial opfindelse, som vi aldrig må stoppe med at tro på, skrev den 52-årige politiker på Facebook, da han afslørede, at han var blevet forelsket i Christina Sunn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/anders_samuelsen_insta_spgm.jpg
 (Foto: Instagram (Anders Samuelsen))

Sådan ser Samuelsens kærlighed Christina Sunn ud. Han har tidligere dannet par med operasangerinde Susanne Elmark. De gik fra hinanden i 2017. (Foto: Instagram (Anders Samuelsen))

Rikke Gøransson ❤ Tommy Lee Winkworth

Det var nærmest simultant, at Rikke Gøransson, 33, og ekskæresten Mads Madsen fandt kærligheden igen.

"Paradise Hotel"-værten annoncerede nemlig sit nye forhold blot en måned efter, at eksen havde offentliggjort sit nye forhold.

For Rikkes vedkommende var det nu modellen Tommy Lee Winkworth, 27, der gjorde tv-værten blød i knæene og rød i kinderne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/aarets_nye_par_mr.2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Rikke og Tommy troppede tidligere på året op i fuld udklædning til premieren på en ny sæson af gangsterserien "Peaky Blinders". (Foto: Mikael Rieck)

– Vi har det sjovt sammen og griner meget, da vi begge har dårlig humor, lød det fra Rikke, da hun første gang havde sin nye model med under armen til en premiere. Siden er det gået stærkt for de to turtelduer, der allerede er flyttet sammen.

Laila Friis-Salling ❤ Mads Madsen

Rikke Gøranssons ekskæreste, skuespilleren Mads Madsen, 27, må siges at have smag for kendte kvinder.

I februar stod han og "Vild med dans"-deltageren Laila Friis-Salling, 34, nemlig frem som kærester.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/laila_og_mads_1.jpg
 (Foto: Privat)

Laila og Mads var tidligere på året i Grønland for at besøge Lailas familie. – Så var vi til bryllup i vores grønlandske nationaldragter. Du er så fantastisk, Mads Madsen – ææælsker dig! lød det fra den grønlandske skønhed på Facebook. (Foto: Privat)

De havde været på første date i december, og siden var det ellers gået stærkt for parret.

Men deres vilde romance sluttede ikke der.

I oktober kunne parret nemlig afsløre, at de venter deres første barn sammen.

– Det er jo det vildeste. Det er dejligt endelig at kunne sige det. Vi har haft lyst til at sige det i så lang tid. Vi er mega glade og spændte, fortalte parret, da de afslørede den gode nyhed.

Den lille pige kommer til verden i det nye år.

Anni Fønsby ❤ René

Også Anni Fønsby kunne i 2019 glæde sig over igen at finde kærligheden.

Den 47-årige realitystjerne faldt nemlig pladask for René, som hun stod offentligt frem med i september.

– René er et dejligt menneske, som vil mig det godt. Det startede på et venskabeligt plan, og så udviklede det sig derfra. Det har været en dejlig proces, fortalte brystbomben til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/aarets_par_instagra2.jpg
 (Foto: Instagram)

Anni Fønsby er glad for at tage billeder af sig selv, så en selfie med sin udkårne, René, skulle der selvfølgelig også være plads til. (Foto: Privat)

– Jeg er vildt forelsket, men vi tager tingene helt stille og roligt og nyder, at vi er glade for hinanden. Så må vi se, hvad fremtiden bringer.

Finn Nielsen ❤ Else Barsøe

At kærlighed ingen alder har, beviste skuespilleren Finn Nielsen, 82, da han i det tidlige efterår dukkede op til premieren på "City Singler" med sin nye kæreste, Else Barsøe.

– Vi mødtes hos fælles venner og bekendte for tre måneder siden, og så faldt vi bare i hak, fortalte han, da det nye par mødte op til premiere på "City Singler" i Tivoli.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/aarets_nye_par_lhl.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

I en alder af 82 år har Finn Nielsen fundet kærligheden igen. (Foto: Lars H. Laursen)

Dan Jørgensen ❤ Katherine Diez

Rygterne var løbet dem i forkøbet, da Socialdemokratiets Dan Jørgensen, 44, og kulturdebattøren Katherine Diez, 30, i november annoncerede, at de havde fundet kærligheden hos hinanden.

Om debattøren så kan godkende Dan Jørgensens litteraturvalg, melder historien ikke noget om, men hun har tidligere fortalt, at hun ikke vil spise boeuf bourguignon med en fyr, før hun har fået lov til at se hans bogreol.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dan_joergensen_aller_media_ritzau_s.jpg
 (Foto: Aller Media, Ritzau Scanpix)

Katherine Diez beskriver Dan Jørgensen som sit livs kærlighed. (Foto: Aller Media, Ritzau Scanpix)

De fandt også kærligheden

Politiker Kristian Jensen ❤ Sangerinde Pernille Rosendahl

"Den store bagedyst"-deltager Jon Edlund ❤ Xenia Scherer

Danser Frederik Nonnemann ❤ Mikkel Dahlstrøm

Tv-ekspert Flemming Møldrup ❤ Rikke Rasmussen

Tv-vært Michéle Bellaiche ❤ Mads Peter Sebbelov

"Familien fra Bryggen"-stjerne Lea "Burger" Jakobsen ❤ Daniel Ramø

YouTuber Julia Sofia Aastrup ❤ Michelle Rona Steffensen

Fodboldspiller Mathias Zanka Jørgensen ❤ Nanna Marie Ottosen

Sponsoreret indhold