Kendte 4. december 2019

Kristian Jensen skal skilles: Danner par med Pernille Rosendahl

21 års ægteskab var angiveligt ikke nok til at stoppe stærke følelser for at udvikle sig mellem sangerinden Pernille Rosendahl og Venstre-politikeren Kristian Jensen.
Foto: Ritzau Scanpix

Folketingspolitikeren har besluttet at lade sig skille fra sin kone, Trine Overmark Jensen, som han har tre sønner med. 

Det skriver B.T. 

Det sker fordi Kristian Jensen har fået øje på en ny dame - nemlig sangerinden og den tidligere "X Factor"-dommeren Pernille Rosendahl. 

Artiklen fortsætter under billedet... 

(Foto: Aller media)

-Jeg har fået stærke følelser for Pernille, og det kan jeg selvfølgelig ikke komme videre med, mens jeg er gift. Derfor er det min beslutning, at vi skal skilles, siger Kristian Jensen til B.T. 

Han fortæller videre, at Pernille Rosendahl og han har kendt hianden i en lang årrække, hvor de har mødt hinanden flere gange ved forskellige arrangementer, hvor sangerinden har optrådt. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Overfor B.T. bekræfter den 47-årige sangerinden, at romantikken er begyndt at blomstre mellem hende og politikeren. 

- Det er rigtigt, at vi er sammen, og jeg er selvfølgelig meget glad for ham. Men ellers kan jeg ikke sige særlig meget mere, lyder det fra Pernille Rosendahl. 

Artiklen fortsætter under billedet... 

Kristian Jensen sammen med konen, Trine Larsen, som han har været gift i 21 år med (Foto: Aller Media)

Hun understreger samtidig, at det er en svær situation, det nye par står i, fordi der er mange mennesker involveret, som man skal tage hensyn til i forbindelse med skilsmissen, som altså endnu ikke er gået igennem. 

B.T. afslører videre, at V-politikeren er flyttet ud af sit hjem i Herning. Han bor nu i en lejlighed, han har til rådighed i København som folketingspolitiker, og når han er tilbage i Herning bor han hos venner. 

Hans plan er dog stadig at blive i midtjylland, hvor han er folketingsmedlem fra. 

Sangerinden, der blandt andet er kendt fra bandet "Swan Lee", har tidligere dannet par med musikeren Johan Wohlert, som er kendt fra det danske band "Mew". 

Parret gik hver til sit i 2013, men har sammen sønnen Tristan på 13 år. 

Sponsoreret indhold