Tv-værternes søde plan: Josefine Høgh og Lasse Sjørslev holder julebryllup

Efter julemaden er fordøjet, samler Lasse Sjørslev, 45, og Josefine Høgh, 30, familie og venner til bryllup.

Efter julemaden er fordøjet, samler Lasse Sjørslev, 45, og Josefine Høgh, 30, familie og venner til bryllup.

(Foto: Dan Mariegaard)

Juleklokkerne er dårligt nok kimet af, før bryllupsklokkerne går i gang, for DR-smilet Josefine Høgh og TV 2-charmøren Lasse Sjørslev har planlagt et vaskeægte julebryllup.

Det store ja mellem sportsværten og nyhedsværten bliver sagt i weekenden mellem jul og nytår, bekræfter Lasse Sjørslev over for SE og HØR.

Parret, som blev offentlige i februar, har handlet hurtigt – for Lasse kastede sig på knæ på kærestens 30-års fødselsdag i september, og nu er invitationerne altså skrevet.

– Hun er bare sød og dejlig, og vi elsker at være sammen. Så det kan vi lige så godt bare sætte en tyk streg under, sagde 45-årige Sjørslev efter forlovelsen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kys bruden, Lasse! (Foto: Kaspar Wenstrup)

Glæde midt i kræftkamp

Dermed kan brudens far, den legendariske fodboldmålmand Lars Høgh, glæde sig til at give sin smukke datter væk til en sympatisk svigersøn. 60-årige Lars har for tiden sine egne kampe, for hans alvorlige kræftsygdom i bugspytkirtlen er vendt tilbage, fortalte han i sidste måned.

– Helt ærligt, så har jeg det faktisk godt, men lægerne siger noget andet. Jeg har fået et tilbagefald.

– Det var noget af en mavepuster for mig og min familie. Vi var der sammen alle sammen, fortalte Lars Høgh i "Go' aften Live" på TV 2.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

60-årige Lars Høgh er tilbage på arbejdet som målmandstræner for det danske landshold, efter at han ikke længere har kræft i kroppen.

Midt i sin kræftsygdom kan tidligere landsholdskeeper Lars Høgh, 60, glæde sig til at skulle fejre sin datters store kærlighed. (Foto: Thomas Laursen)

Det er første gang, at Josefine Høgh bliver gift, men Lasse Sjørslev blev for 20 år siden gift med moderen til hans to børn.

I 2009 gik de fra hinanden, og en stor del af den mellemliggende periode dannede han par med kollegaen Natasja Crone – de to nåede dog aldrig at få ringe på.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close