Tv-lægen skilt og med ny kæreste: Jeg er hamrende forelsket

Charlotte Bøving, 52, er ikke længere gift og har fået en ny kæreste, som hun er \

Charlotte Bøving, 52, er ikke længere gift og har fået en ny kæreste, som hun er "smaskhamrende forelsket i".

(Foto: Dan Mariegaard)

Jeg er fuldstændig smaskhamrende forelsket, og hun ligger lige her ved siden af, fortæller Charlotte Bøving, da SE og HØR fanger hende på telefonen.

Den kræftramte tv-læge var egentlig gift med Pernille – som hun sagde ja til ved et stort bryllup i Ho Kirke i 2017 – men for bare små fire uger siden blev hun kærester med Christina Jørgensen.

Charlotte har kendt til Christina i fem år, men blev for alvor opmærksom på hende til Dennis Knudsens barnedåb for hans søn Lucas, og så gik det stærkt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sølle fire uger har tv-lægen været kærester med Christina Jørgensen, men de kendte hinanden i forvejen og er allerede tætte. (Foto: Privat)

– Hun er så meget en god pige. Måske det mest kærlige menneske, jeg kender, ud over Dennis. Og så har vi jo et kæmpestort fælles netværk. Hun har aldrig haft en kvindelig kæreste før, og hun er noget af det smukkeste, man overhovedet kan komme i nærheden af, så jeg kan da kun være stolt over at have gaflet sådan en kvinde, jubler Charlotte Bøving over sin nye kæreste som til daglig arbejder som coach.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Bøvings nye flamme har tre børn fra et tidligere ægteskab. (Foto: Privat)

Lykkelig skilsmisse

Mødet mellem de to turtelduer betød samtidig, at det var tid til at afslutte lægens ægteskab, men det har vist sig at blive en lykkelig skilsmisse, for Charlotte Bøvings nu ekskone, Pernille, er også allerede videre med en ny mand.

Artiklen fortsætter under billedet ...

TV-lægen Charlotte Bøving blev lørdag den 27. maj 2017 gift med Pernille Lok i Ho Kirke i Jylland.

Der var lutter smil og glade dage, da Bøving giftede sig med Pernille i strålende solskin sommeren 2017, men siden har forholdet haft det hårdt, og nu er det slut. (Foto: Dan Mariegaard)

– Det har været undervejs rigtig længe. Vi har haft megakrise længe. Vi har kæmpet og efterhånden levet hver vores liv. Pernille i Silkeborg og mig hernede i Varde. Vi skulle hver til sit, og vi er godt videre begge to. Det var en lykkelig skilsmisse, for vi var begge ulykkelige i det, vi var i, fortæller lægen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Tv-lægen bor til daglig i denne idylliske ejendom i Varde. (Foto: Dan Mariegaard)

Dermed er vejen banet til et nyt liv med Christina Jørgensen, som har tre børn, en voksen søn samt en på seks og en på 13 år fra et tidligere ægteskab.

– Det er så nyt. Men ingen klager herfra. Jeg er meget, meget glad og lykkelig. Siden Christina er trådt ind ad min dør, har jeg bare været lykkelig. Uanset hvad vi laver, så er det bare stor, stor lykkefølelse, siger Charlotte Bøving.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close