Oh land i byen med kæresten: Her er Adi

Adi og Oh Land gjorde deres kærlighed til hinanden officiel i begyndelsen af 2019. Nu viser de den frem på den røde løber.

Adi og Oh Land gjorde deres kærlighed til hinanden officiel i begyndelsen af 2019. Nu viser de den frem på den røde løber.

(Foto: Martin Høien)

Den 34-årige "X Factor"-dommer Oh Land og kæresten Adi Zukanović bekræftede i begyndelsen af 2019, at de var et par. Og for nylig viste de for første gang officielt kærligheden frem for pressen på den røde løber.

Det skete i forbindelse med balletforestillingen "Blixen" i Det Kongelige Teater.

[node:advert-in-body]

Adi Zukanović er musiker og har bosniske rødder. Han kunne også ses som Nanna Fabricius' højre hånd under bootcampen i årets udgave af "X Factor".

Artiklen fortsætter under billedet ...

Adi Zukanovic har masser af musikalsk succes. Her ses han, da han i 2017 blev kåret til årets musiker ved Steppeulv-prisuddelingen. (Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix)

Fraskilt mor

Oh Land har tidligere været gift med kunstneren Eske Kath, med hvem hun fik sønnen Svend. De nåede at være gift i fem år, inden de i 2017 brød med hinanden.

[node:aller-related-content:0]

– For alle, der gennemgår en skilsmisse – om det har været frivilligt eller ufrivilligt – er det en kæmpe sorg, at illusionen om den perfekte familie ikke holdt.

[node:advert-in-body_2]

– Et brud er altid skidehårdt, men når der er et barn involveret, er det en helt anden skyldfølelse, som det kan tage rigtig lang tid at bearbejde, fortalte Oh Land sidste år til ALT for damerne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Oh Land og Eske Kath

Eske Kath og Oh Land blev forældre til Svend i 2016. Parret blev gift i 2013 efter at have været kærester i mere end seks år. (Foto: Dan Mariegaard)

[node:aller-related-content:1]

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close