Hollywood4. juli 2018

Khloé Kardashian om bikini-klip: Sådan ser jeg ikke ud

Realitystjernen indrømmer, at en video af hende i bikini ikke afspejler virkeligheden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.03189991.jpg
 Foto: All Over Press

Den 12. april blev Khloé Kardashian, 34, mor for første gang, og siden har hun kæmpet for at komme tilbage i topform.

Lidt over en måned efter at have født var "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen tilbage i træningslokalet, hvor hun ikke var bleg for at vise sin mave frem, og for nylig delte hendes halvsøster Kendall Jenner så en video af den nybagte mor i bikini.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/khloe-kardashian-bikini-photo-by-kendall.jpg
 Foto: Instagram story / kendalljenner

Kendall Jenner har postet en video af Khloé Kardashian i bikini på sin Instagram story. Foto: Instagram story / kendalljenner

Men den træningsglade stjerne slår fast, at Kendall Jenners klip ikke viser et sandfærdigt billede af hendes krop.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Og jeg har lige set den video, Kendall har postet af mig i bikini... Tak guderne for, at hun kender til gode vinkler LOL, for jeg ser ikke sådan ud, som jeg ser ud i videoen. LOL, at ligge ned gør virkelig en forskel. Jeg havde en time til at hænge ud med Kenny, mens True tog en lur, skriver Khloé på sin Twitter-profil.

Lidt over en måned efter at have født viste Khloé Kardashian allerede sin mave frem.

Realitystjernen dokumeterede opstarten på sit træningsforløb på sin Snapchat, og her viste hun blandt andet sin mave frem.

Artiklen fortsætter under videoen.

- Opstartsfasen af træning stinker, fordi du presser din krop så hårdt. Du er træt, og du prøver at komme tilbage i rytmen, og det er meget mere vanskeligt, end man forventer, indrømmede Khloé på sin Snapchat.

- Jeg har trænet i 11 dage nu og har det rigtig godt, men jeg er træt. Min krop er øm, den er i gang med at vågne igen, tilføjede den træningsglade realitystjerne, der også har programmet "Revenge Body".

I sine Snapchat-videoer langede hun også ud efter dem, der kritiserede hende for at være for kropsfikseret.

- Jeg er irriteret, for jeg har læst et par gange på Twitter, at de føler, at jeg fokuserer for meget på min krop, men sandheden er, at jeg har trænet fem eller seks dage om ugen, før jeg blev gravid, og det er mit fristed, noget jeg elsker at gøre, forklarede hun.

- Så jeg vil gerne starte op igen og komme ind i rytmen, og mellem amningerne vil jeg gerne finde tiden til at træne. Det kommer til at blive min nye hverdag. Bare fordi jeg har en baby, betyder det ikke, at jeg skal stoppe med at gøre de ting, jeg elsker, og jeg elsker at træne, at få styr på mit sind, fortalte hun.

I Snapchat-videoerne gjorde hun også status over sin krops tilstand fem uger efter hun havde født.

- Fem uger efter baby, jeg har det godt, muskel-hukommelse findes virkelig, for det er der alt sammen et sted, sagde hun i videoen, hvor hun viste sin mave frem.

- Jeg skal stramme det hele op, jeg har det godt, men jeg skal af med denne del (hendes numse, red.), og mine lår, men vi arbejder på det. Jeg har brug for, at alt er strammet op. Hvis det er strammet op, så er jeg glad, fortalte hun.

Tre uger efter hun havde født, viste Khloé Kardashian for første gang sin krop frem.

Mama Khloé tog sin dengang tre uger gamle datter True Thompson med ud på en gåtur i den lokale park i Cleveland, Ohio.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/khloe_1.jpg
 Foto: All Over Press

Khloé Kardashian på trilletur med sin tre uger gamle datter. Foto: All Over Press

De færreste mødre, der lige har født, har næppe lyst til at hoppe i kropsnært tøj, men sådan havde Khloé Kardashian det ikke.

Khloé Kardashian viste sine karakteristiske kurver frem i en sort T-shirt og sorte træningstigths, mens hun skubbede datteren True rundt i en klapvogn.

True blev godt gemt væk bag en stofble - nok både for at skærme for solen, men også fotografernes nysgerrige kameraer. Se alle billederne af Khloé Kardashian efter fødslen i galleriet:

Khloé Kardashian set for første gang efter at have født - maj 2018

null

Sponsoreret indhold