Khloé og Tristan flytter til L.A. - men skal ikke bo sammen

Lige inden Khloé fødte i april, blev Tristan Thompson ramt af en lavine af anklager om utroskab.

Lige inden Khloé fødte i april, blev Tristan Thompson ramt af en lavine af anklager om utroskab.

Foto: All Over Press

Bare få dage inden Khloé Kardashian, 33, fødte hende og Tristan Thompsons første barn, blev den 27-årige basketballspiller taget i at være hende utro med op til flere kvinder

Siden da tyder alt på, at Khloé har tilgivet sin utro kæreste: Hun er blevet boende i Cleveland, Ohio, de er blevet set sammen adskillige gange, og hun poster ofte mystiske citater på sine sociale medier om, at man ikke skal dømme andre, og at alle kæmper deres kamp. 

Men seneste nyt fra det amerikanske ugeblad Life & Style peger på, at forholdet mellem realitystjernen og basketballspilleren nu er ved at falde fra hinanden. 

Ugbladet afslører, at parret, når basketballsæsonen officielt slutter, flytter til Los Angeles, hvor Khloé Kardashians familie bor, men de nybagte forældre kommer ikke til at bo under samme tag.

- De forlader begge Cleveland og vender snuden mod L.A., men de kommer til at bo hver for sig, afslører en kilde til Life & Style, der gør det klart, at parret på ingen måde kan dele adresse.

- De skændes konstant. De kan ikke komme gennem en samtale, uden det bliver til et kæmpe skænderi, røber insideren. 

Tilbage i oktober, hvor Khloé var tre måneder henne, hyggede han sig med to kvinder på en natklub i Washington D.C. - episoden blev fanget på video. 

Den 7. april, mindre end en uge før Khloé fødte, gik han ind på et hotel i New York City med en kvinde, der er blevet identificeret til at være Lani Blair, og de forlod først hotellet dagen efter.  

Få dage efter Khloé havde født, kom det også frem, at 27-årige Tristan Thompson angiveligt også var utro med en Khloé-klon i adskillige måneder

- Hun kan ikke stoppe med at være vred på Tristan, forklarer Life & Styles kilde. 

- At de ikke skal bo sammen er et tydeligt tegn på, at det ikke går godt, konkluderer insideren, der tilføjer, at Khloé føler, at Tristan har forrådt hende. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close