Hollywood 7. maj 2018

Khloé Kardashian viser vild krop frem efter fødslen

Den 12. april fødte Khloé Kardashian, og hun kan allerede vise en imponerende efterfødselskrop frem
Foto: All Over Press

Det er ikke engang en måned siden, Khloé Kardashian fødte, 33, men der er ikke mange overskydende kilo at se på den nybagte mors krop.

GALLERI: Se alle billederne af Khloé Kardashian nederst på siden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mama Khloé tog sin tre uger gamle datter True Thompson med ud på en gåtur i den lokale park i Cleveland, Ohio.

Desværre har vi stadig det første glimt af lille True Thompson til gode, men Khloé Kardashian viste sin krop frem kun tre uger efter fødslen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: All Over Press

Khloé Kardashian på trilletur med sin tre uger gamle datter. Foto: All Over Press

De færreste mødre, der lige har født, har næppe lyst til at hoppe i kropsnært tøj, men sådan har Khloé Kardashian det ikke.

GALLERI: Se alle billederne af Khloé Kardashian nederst på siden.

Khloé Kardashian viste sine karakteristiske kurver frem i en sort T-shirt og sorte træningstigths, mens hun skubbede datteren True rundt i en klapvogn. True blev godt gemt væk bag en stofble - nok både for at skærme for solen, men også fotografernes nysgerrige kameraer.
Khloé Kardashian fødte midt i, at rygterne om at hendes 27-årige kæreste og baby daddy Tristan Thompson havde været hende utro adskillige gange. Skal man tro det britiske ugeblad Closer, så er Tristan Thompson ikke ude i kulden.

- Hendes hoved er rasende, men hendes hjerte elsker ham virkelig som faderen til hendes barn. Hendes primære bekymring går på hendes barns sundhed, fortæller en kilde til Closer.

- Da hun holdt sin lille pige i armene, følte hun så meget kærlighed til datteren og for Tristan, hvilket har gjort hende mere forvirret omkring hans forfærdelige svigt. At se ham knytte et bånd til deres datter har gjort hende trist ved tanken om, at hun nogensinde skulle leve som enlig mor, tilføjer insideren.

Da Khloé Kardashian fandt sammen med Tristan Thompson i sommeren 2016, blev hun beskyldt for at stjæle ham fra hans gravide kæreste Jordan Craig - og nu mener mange, at karma har ramt hende.

Khloés første ægteskab med Lamar Odom kollapsede i 2013, da han angiveligt tog stoffer, drak for meget alkohol og ikke kunne holde sig fra andre kvinder.

- Khloé føler, at hun har været gennem helvede og tilbage igen de sidste mange år, siger Closers kilde.

- Hun troede virkelig, hun havde fundet sin "og de levede lykkeligt til deres dages ende" med Tristan. Hun er så forelsket i tanken om at være mor, men det her er ikke det perfekte billede, som hun havde forestillet sig for sin lille pige, forklarer insideren.

Se alle billederne af Khloé Kardashian efter fødslen i galleriet:

Khloé Kardashian set for første gang efter at have født - maj 2018

Sponsoreret indhold