Hollywood 22. maj 2018

Fødte for fem uger siden: Khloé Kardashian viser sin mave frem

Den nybagte mor er ivrig efter at komme i form efter at have født datteren True Thompson
Foto: Snapchat / khloekardashian

Den 12. april blev Khloé Kardashian, 33, mor til datteren True Thompson, og nu er den nybagte mor allerede tilbage i træningslokalet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Realitystjernen dokumeterede opstarten på sit træningsforløb på sin Snapchat, og hun viser blandt andet sin mave frem.

Artiklen fortsætter under videoen.

- Opstartsfasen af træning stinker, fordi du presser din krop så hårdt. Du er træt, og du prøver at komme tilbage i rytmen, og det er meget mere vanskeligt, end man forventer, indrømmer Khloé på sin Snapchat.

- Jeg har trænet i 11 dage nu og har det rigtig godt, men jeg er træt. Min krop er øm, den er i gang med at vågne igen, tilføjer den træningsglade realitystjerne, der også har programmet "Revenge Body".

I sine Snapchat-videoer langer hun også ud efter dem, der kritiserer hende for at være for kropsfikseret.

- Jeg er irriteret, for jeg har læst et par gange på Twitter, at de føler, at jeg fokuserer for meget på min krop, men sandheden er, at jeg har trænet fem eller seks dage om ugen, før jeg blev gravid, og det er mit fristed, noget jeg elsker at gøre, forklarer hun.

- Så jeg vil gerne starte op igen og komme ind i rytmen, og mellem amningerne vil jeg gerne finde tiden til at træne. Det kommer til at blive min nye hverdag. Bare fordi jeg har en baby, betyder det ikke, at jeg skal stoppe med at gøre de ting, jeg elsker, og jeg elsker at træne, at få styr på mit sind, fortæller hun.

I Snapchat-videoerne gør hun også status over sin krops tilstand fem uger efter hun har født.

- Fem uger efter baby, jeg har det godt, muskel-hukommelse findes virkelig, for det er der alt sammen et sted, siger hun i videoen, hvor hun viser sin mave frem.

- Jeg skal stramme det hele op, jeg har det godt, men jeg skal af med denne del (hendes numse, red.), og mine lår, men vi arbejder på det. Jeg har brug for, at alt er strammet op. Hvis det er strammet op, så er jeg glad, fortæller hun.

Tre uger efter hun havde født, viste Khloé Kardashian for første gang sin krop frem.

Mama Khloé tog sin dengang tre uger gamle datter True Thompson med ud på en gåtur i den lokale park i Cleveland, Ohio.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: All Over Press

Khloé Kardashian på trilletur med sin tre uger gamle datter. Foto: All Over Press

De færreste mødre, der lige har født, har næppe lyst til at hoppe i kropsnært tøj, men sådan har Khloé Kardashian det ikke.

GALLERI: Se alle billederne af Khloé Kardashian nederst på siden.

Khloé Kardashian viste sine karakteristiske kurver frem i en sort T-shirt og sorte træningstigths, mens hun skubbede datteren True rundt i en klapvogn. True blev godt gemt væk bag en stofble - nok både for at skærme for solen, men også fotografernes nysgerrige kameraer.
Khloé Kardashian fødte midt i, at rygterne om at hendes 27-årige kæreste og baby daddy Tristan Thompson havde været hende utro adskillige gange. Skal man tro det britiske ugeblad Closer, så er Tristan Thompson ikke ude i kulden.

- Hendes hoved er rasende, men hendes hjerte elsker ham virkelig som faderen til hendes barn. Hendes primære bekymring går på hendes barns sundhed, fortæller en kilde til Closer.

- Da hun holdt sin lille pige i armene, følte hun så meget kærlighed til datteren og for Tristan, hvilket har gjort hende mere forvirret omkring hans forfærdelige svigt. At se ham knytte et bånd til deres datter har gjort hende trist ved tanken om, at hun nogensinde skulle leve som enlig mor, tilføjer insideren.

Da Khloé Kardashian fandt sammen med Tristan Thompson i sommeren 2016, blev hun beskyldt for at stjæle ham fra hans gravide kæreste Jordan Craig - og nu mener mange, at karma har ramt hende.

Khloés første ægteskab med Lamar Odom kollapsede i 2013, da han angiveligt tog stoffer, drak for meget alkohol og ikke kunne holde sig fra andre kvinder.

- Khloé føler, at hun har været gennem helvede og tilbage igen de sidste mange år, siger Closers kilde.

- Hun troede virkelig, hun havde fundet sin "og de levede lykkeligt til deres dages ende" med Tristan. Hun er så forelsket i tanken om at være mor, men det her er ikke det perfekte billede, som hun havde forestillet sig for sin lille pige, forklarer insideren.

Se alle billederne af Khloé Kardashian efter fødslen i galleriet:

Khloé Kardashian set for første gang efter at have født - maj 2018

Sponsoreret indhold