Nu taler Khloé Kardashian ud om kærestens utroskab

Khloé Kardashian og Tristan Thompson fotograferet hånd i hånd den 24. juni 2018 i Beverly Hills.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson fotograferet hånd i hånd den 24. juni 2018 i Beverly Hills.

Foto: All Over Press

Siden Tristan Thompson, 27, blev taget i at være 33-årige Khloé Kardashian utro ikke bare én, men adskillige gange, har realitystjernen været tavs omkring sagen.

Nu tager hun dog bladet fra munden på Twitter, hvor hun har valgt at svare en skuffet fan. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Jeg elsker, beundrer og hepper på Khloé Kardashian, men jeg er så skuffet over, at hun blev sammen med den skraldemand Tristan. Hun prædiker om, at kvinder skal kende deres værd, og at de skal vide, hvornår de skal gå væk fra noget, men når det er tid for hende at gå, så er hun en hykler, skriver Twitter-brugeren Queen Persia. 

Men den påstand vil realitystjernen, der den 12. april blev mor til datteren True Thompson, ikke lade fare forbi.

- Sådan er det ikke, Queen Persia, du har ingen viden om, hvad der foregår i vores husholdning og den enorme genopbygning, der skal til, for at vi bare kan være i samme rum. Jeg er stolt af min styrke. Jeg sætter pris på din mening, og jeg håber, at du har samme mening om alle, som er blevet i sådan en situation, svarer Khloé Kardashian på Twitter. 

Tidligere på måneden kom det frem, at Khloé Kardashian og Tristan Thompson, der har dannet par siden september 2016, var flyttet fra Cleveland til Los Angeles

Men seneste nyt fra det amerikanske ugeblad Life & Style pegede på, at forholdet mellem realitystjernen og basketballspilleren nu var ved at falde fra hinanden: Parret skulle nemlig ikke dele adresse.

Ugbladet afslørede, at parret, når basketballsæsonen officielt sluttede, flyttede til Los Angeles, hvor Khloé Kardashians familie bor, men de nybagte forældre kommer ikke til at bo under samme tag.

- De forlader begge Cleveland og vender snuden mod L.A., men de kommer til at bo hver for sig, afslørede en kilde til Life & Style, der gjorde det klart, at parret på ingen måde kunne dele adresse.

- De skændes konstant. De kan ikke komme gennem en samtale, uden det bliver til et kæmpe skænderi, røbede insideren. 

Tilbage i oktober, hvor Khloé var tre måneder henne, hyggede han sig med to kvinder på en natklub i Washington D.C. - episoden blev fanget på video. 

Den 7. april, mindre end en uge før Khloé fødte, gik han ind på et hotel i New York City med en kvinde, der er blevet identificeret til at være Lani Blair, og de forlod først hotellet dagen efter.  

Få dage efter Khloé havde født, kom det også frem, at 27-årige Tristan Thompson angiveligt også var utro med en Khloé-klon i adskillige måneder

- Hun kan ikke stoppe med at være vred på Tristan, forklarede Life & Styles kilde. 

- At de ikke skal bo sammen er et tydeligt tegn på, at det ikke går godt, konkluderede insideren, der tilføjede, at Khloé følte, at Tristan havde forrådt hende. 

I galleriet kan du se parret være på McDrive-date i Los Angeles: 

Khloé Kardashian og Tristan Thompson i McDrive

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close