Hollywood20. juni 2018

Khloé og Tristan har "date night" - og du gætter aldrig, hvor de tog hen

Som nybagte forældre kan det være svært bare at finde tiden til at nyde et måltid mad sammen, men Khloé Kardashian og Tristan Thompson har fundet løsningen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.26739929.jpg
 Foto: All Over Press

De fleste forældre med spædbørn kan nok nikke genkendende til, at det ikke er helt nemt at sætte sig ned og nyde et måltid mad sammen.

Og at tage ud at spise er nærmest utænkeligt.

Men i går prioriterede 33-årige Khloé Kardashian og 27-årige Tristan Thompson, der 12. april blev forældre til lille True, alligevel noget alenetid.

Dog var der ikke tid til romantisk middag med tre retter og stearinlys og dug på bordene, men lidt kan som bekendt også gøre det.

Parret, der for nylig er flyttet fra Cleveland til L.A., trillede i går deres svinedyre Rolls Royce forbi den lokale McDrive i Woodland Hills i Californien.

Her trakterede Tristan Thompson, der adskillige gange er blevet taget i at være Khloé utro, sin kæreste med en omgang pomfritter, som hun gladeligt fortærede på passagersædet.

Den ellers træningsgale realitystjerne er så glad for McDonalds, at det første hun spiste, da hun havde født sin datter, var en hash brown-kartoffel fra den gylde måge.

Tidligere kom det frem, at parret flyttede til Los Angeles, men at de ikke skulle bo sammen.

- Khloé og Tristan virker til at være det bedste sted, siden skandalen, fortæller en kilde til amerikanske People om parret, der ikke offentligt har kommenteret den utroskabsskandale, der rullede lige inden deres datter kom til verden.

- Khloé er superfokuseret og vil gerne holde familien samlet. Deres fokus er lige nu på deres nyfødte datter, lyder det.

- Tristan har været støttende og hjulpet, hvor han kan. Ingen forventede, at han ville flytte med hende, og at de ville vise sig offentlig sammen, forklarer insideren.

Se alle billederne af Khloé og Tristan i McDrive i galleriet:

Khloé Kardashian og Tristan Thompson i McDrive

Sponsoreret indhold