Hollywood 28. juni 2018

Øjenvidner afslører: Tristan Thompson har set på forlovelsesringe

NBA-spilleren har været ude at se på forlovelsesringe til Khloé Kardashian, og han er villige til at finde den helt store tegnebog frem
Foto: All Over Press

Tristan Thompson, 27, er opsat på at gøre det godt igen over for Khloé Kardashian, der i går fyldte 34, efter det i foråret kom frem, at han gentagne gange havde været hende utro

Tidligere har det været fremme, at han ville fri, og det ser ud til, at der er hold i historien. Hollywood Life kan nemlig fortælle, at basketballspilleren har været ude for at se på forlovelsesringe. 

- Tristan så på forlovelsesringe i Kardashians yndlingssmykkebutik i Calabasas, Polacheck's, i sidste uge, afslører et øjenvidne over for Hollywood Life.

- Diamanterne, Tristan så på, var gigantiske, over fem karat, og de kostede over 2,3 mio. kr., tilføjer vidnet, der også kan fortælle, at basketballspilleren også så på diamanture og tennisarmbånd. .

- Han var i godt humør og virkede spændt over at skulle shoppe, beskriver vidnet. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Et udvalg af forlovelsesringene fra Polacheck's, hvor Tristan Thompson shoppede. 

Tidligere på ugen talte Khloé Kardashian, der den 12. april blev mor til datteren True, for første gang ud om kærestens utroskab.

Siden Tristan Thompson, 27, blev taget i at være 34-årige Khloé Kardashian utro ikke bare én, men adskillige gange, havde realitystjernen ellers været tavs omkring sagen.

Nu tog hun dog bladet fra munden på Twitter, hvor hun havde valgt at svare en skuffet fan. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Jeg elsker, beundrer og hepper på Khloé Kardashian, men jeg er så skuffet over, at hun blev sammen med den skraldemand Tristan. Hun prædiker om, at kvinder skal kende deres værd, og at de skal vide, hvornår de skal gå væk fra noget, men når det er tid for hende at gå, så er hun en hykler, skrev Twitter-brugeren Queen Persia. 

Men den påstand ville realitystjernen kke lade fare forbi:

- Sådan er det ikke, Queen Persia, du har ingen viden om, hvad der foregår i vores husholdning og den enorme genopbygning, der skal til, for at vi bare kan være i samme rum. Jeg er stolt af min styrke. Jeg sætter pris på din mening, og jeg håber, at du har samme mening om alle, som er blevet i sådan en situation, svarede Khloé Kardashian på Twitter. 

Tidligere på måneden kom det frem, at Khloé Kardashian og Tristan Thompson, der har dannet par siden september 2016, var flyttet fra Cleveland til Los Angeles

Men seneste nyt fra det amerikanske ugeblad Life & Style pegede på, at forholdet mellem realitystjernen og basketballspilleren nu var ved at falde fra hinanden: Parret skulle nemlig ikke dele adresse.

Ugbladet afslørede, at parret, når basketballsæsonen officielt sluttede, flyttede til Los Angeles, hvor Khloé Kardashians familie bor, men de nybagte forældre kommer ikke til at bo under samme tag.

- De forlader begge Cleveland og vender snuden mod L.A., men de kommer til at bo hver for sig, afslørede en kilde til Life & Style, der gjorde det klart, at parret på ingen måde kunne dele adresse.

- De skændes konstant. De kan ikke komme gennem en samtale, uden det bliver til et kæmpe skænderi, røbede insideren. 

Tilbage i oktober, hvor Khloé var tre måneder henne, hyggede han sig med to kvinder på en natklub i Washington D.C. - episoden blev fanget på video. 

Den 7. april, mindre end en uge før Khloé fødte, gik han ind på et hotel i New York City med en kvinde, der er blevet identificeret til at være Lani Blair, og de forlod først hotellet dagen efter.  

Få dage efter Khloé havde født, kom det også frem, at 27-årige Tristan Thompson angiveligt også var utro med en Khloé-klon i adskillige måneder

- Hun kan ikke stoppe med at være vred på Tristan, forklarede Life & Styles kilde. 

- At de ikke skal bo sammen er et tydeligt tegn på, at det ikke går godt, konkluderede insideren, der tilføjede, at Khloé følte, at Tristan havde forrådt hende. 

I galleriet kan du se parret være på McDrive-date i Los Angeles: 

Khloé Kardashian og Tristan Thompson i McDrive

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold