Hollywood 28. juni 2018

Khloé forarger: To måneder gamle True har fået huller i ørerne

I Khloé Kardashians seneste Intagram stories kan man ane, at lille True har fået huller i ørerne
Foto: All Over Press / Instagram: khloekardashian

Khloé Kardashian, 34, har fået ørerne i maskinen - eller måske er det nærmere hendes datter True, der har fået det.

På realitystjernens seneste Instagram stories kan man ane, at hendes to måneder gamle datter har øreringe i ørerne, og det har vakt harme blandt hendes mange følgere på de sociale medier. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: Instagram / khloekardashian

True på Khloé Kardashians Instagram stories den 27. juni 2018. Foto: All Over Press

Khloé Kardashian havde i går fødselsdag, og i den anledning delte hun en række små klip af sin guldklump på Instagram stories. 

Her kan man ane et par glimtende øreringe, der sidder i Trues små øreflipper.

Men babyens nye accessories falder bestemt ikke i god jord hos nogle af Kardashians følgere. 

- Selvfølgelig har Khloé Kardashian piercet Trues ører! Hele den familie går kun op i, hvordan de ser ud. Jeg er overrasket over, at ingen af dem endnu har lagt makeup på deres babyer endnu, skriver en fan på Twitter ifølge britiske The Sun

- Hun har bare ikke fået piercet Trues ører. Ser jeg syner?, lyder det fra en målløs Twitter-følger. 

- Khloé Kardashian har bare ikke fået piercet Trues ører. Hun er en baby og ikke engang et halvt år gammel endnu. Ååååh, Khloé, lyder det fra en forarget fan. 

Lille True er ikke den eneste, der bliver forkælet med lidt bling-bling. Tidligere i dag kom det frem, at Tristan Thompson, Trues far og Khloés kæreste, har været ude at se på forlovelsesringe

Tristan Thompson, 27, er opsat på at gøre det godt igen over for Khloé Kardashian, der i går fyldte 34, efter det i foråret kom frem, at han gentagne gange havde været hende utro

Tidligere har det været fremme, at han ville fri, og det ser ud til, at der er hold i historien. Hollywood Life kan nemlig fortælle, at basketballspilleren har været ude for at se på forlovelsesringe. 

- Tristan så på forlovelsesringe i Kardashians yndlingssmykkebutik i Calabasas, Polacheck's, i sidste uge, afslører et øjenvidne over for Hollywood Life.

- Diamanterne, Tristan så på, var gigantiske, over fem karat, og de kostede over 2,3 mio. kr., tilføjer vidnet, der også kan fortælle, at basketballspilleren også så på diamanture og tennisarmbånd. .

- Han var i godt humør og virkede spændt over at skulle shoppe, beskriver vidnet. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Et udvalg af forlovelsesringene fra Polacheck's, hvor Tristan Thompson shoppede. 

Tidligere på ugen talte Khloé Kardashian, der den 12. april blev mor til datteren Truefor første gang ud om kærestens utroskab.

Siden Tristan Thompson, 27, blev taget i at være 34-årige Khloé Kardashian utro ikke bare én, men adskillige gange, havde realitystjernen ellers været tavs omkring sagen.

Nu tog hun dog bladet fra munden på Twitter, hvor hun havde valgt at svare en skuffet fan. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Jeg elsker, beundrer og hepper på Khloé Kardashian, men jeg er så skuffet over, at hun blev sammen med den skraldemand Tristan. Hun prædiker om, at kvinder skal kende deres værd, og at de skal vide, hvornår de skal gå væk fra noget, men når det er tid for hende at gå, så er hun en hykler, skrev Twitter-brugeren Queen Persia. 

Men den påstand ville realitystjernen kke lade fare forbi:

- Sådan er det ikke, Queen Persia, du har ingen viden om, hvad der foregår i vores husholdning og den enorme genopbygning, der skal til, for at vi bare kan være i samme rum. Jeg er stolt af min styrke. Jeg sætter pris på din mening, og jeg håber, at du har samme mening om alle, som er blevet i sådan en situation, svarede Khloé Kardashian på Twitter. 

Tidligere på måneden kom det frem, at Khloé Kardashian og Tristan Thompson, der har dannet par siden september 2016, var flyttet fra Cleveland til Los Angeles

Men seneste nyt fra det amerikanske ugeblad Life & Style pegede på, at forholdet mellem realitystjernen og basketballspilleren nu var ved at falde fra hinanden: Parret skulle nemlig ikke dele adresse.

Ugbladet afslørede, at parret, når basketballsæsonen officielt sluttede, flyttede til Los Angeles, hvor Khloé Kardashians familie bor, men de nybagte forældre kommer ikke til at bo under samme tag.

- De forlader begge Cleveland og vender snuden mod L.A., men de kommer til at bo hver for sig, afslørede en kilde til Life & Style, der gjorde det klart, at parret på ingen måde kunne dele adresse.

- De skændes konstant. De kan ikke komme gennem en samtale, uden det bliver til et kæmpe skænderi, røbede insideren. 

Tilbage i oktober, hvor Khloé var tre måneder henne, hyggede han sig med to kvinder på en natklub i Washington D.C. - episoden blev fanget på video. 

Den 7. april, mindre end en uge før Khloé fødte, gik han ind på et hotel i New York City med en kvinde, der er blevet identificeret til at være Lani Blair, og de forlod først hotellet dagen efter.  

Få dage efter Khloé havde født, kom det også frem, at 27-årige Tristan Thompson angiveligt også var utro med en Khloé-klon i adskillige måneder

- Hun kan ikke stoppe med at være vred på Tristan, forklarede Life & Styles kilde. 

- At de ikke skal bo sammen er et tydeligt tegn på, at det ikke går godt, konkluderede insideren, der tilføjede, at Khloé følte, at Tristan havde forrådt hende. 

I galleriet kan du se parret være på McDrive-date i Los Angeles: 

Khloé Kardashian og Tristan Thompson i McDrive

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold