Hollywood11. april 2018

Tristan var OGSÅ utro i weekenden OG der findes et sextape

Der dukker hele tiden nye oplysninger op om Tristan Thompsons utroskab. Så sent som i weekenden var han sammen med en kvinde i New York
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.09013346.jpg
 Foto: All Over Press

Der bliver ved med at dukke nye beviser op, når det handler om Tristan Thompsons utroskab.

Mens der tidligere i dag dukkede en video op, hvor man kunne se Tristan kysse med en pige i Washington D.C. tilbage i oktober, så er der nu dukket video op af Tristan, der kysser med en pige på en natklub i New York.

Videoen er optaget i denne weekend.

I videoen ser man Tristan, der sidder og kysser med en brunette.

Det er DailyMail, der kan vise to videoer, hvor man ser basketballspilleren med kvinden, der bestemt ikke er hans højgravide kæreste Khloé Kardashian.

Artiklen fortsætter efter de to videoer

Herunder kan man se, at det rent faktisk er Tristan, der er tale om.

Men som om, at det ikke er nok, så har TMZ en video af Tristan og kvinden, der går ind på hans hotel.

Ifølge TMZ, så har kvinden, der på Instagram hedder "ms.stephaniee_" lagt flere billeder på sin Instastory, hvor man kan se nogle af de SMS-beskeder, som Tristan har sendt til hende.

- Hvis jeg var der, så ville jeg hive fat i dig, mens du prøver at gå væk. Jeg ville hive i dit hår og kysse dig, så ville jeg rive dit tøj af, og lægge dig ned og slikke din fisse og sige undskyld. Så ville jeg stikke min lange pik ind i dig langsomt og dybt, står der blandt i en af SMS'erne, skriver TMZ.

Men ikke nok med det. Der findes også et sextape af kvinden og Tristan, skriver TMZ.

Videoen var kortvarigt lagt online på Instagram, men er sidenhen blevet fjernet igen.

Også utro i oktober

Tidligere i dag dukkede en video op på TMZ, hvor man kunne se Tristan Thompson, der hygger sig med to kvinder på en natklub i Washington D.C.

Optagelserne er fra oktober, hvor Khloé er omkring tre måneder henne. I videoen ser man Tristan på en natklub, hvor han kysser med en unavngiven kvinde. Efterfølgende begraver han sit ansigt i en anden kvindes bryster. Videoen er optaget af overvågningskameraerne på en natklub i Washington D.C. i oktober. Tristan var i byen, fordi hans hold, Cleveland Cavaliers, skulle spille mod Washington Wizards. Artiklen fortsætter efter videoen

Det er efterhånden to år siden, at Khlóe Kardashian og Tristan Thompson mødte hinanden for første gang.

Siden er parret kommet langt. De er blandt andet flyttet sammen i Cleveland, ligesom de også venter deres første barn sammen. Khloé har tidligere fortalt om, hvor glad hun er for sit nye liv sammen med Tristan.

- At flytte sammen med din kæreste i hans hjem er et stort skridt i et forhold. Heldigvis har Tristan og jeg meget ens holdninger til indretning, så det var let at forene. Men vi har indrettet et par rum sammen, og det var virkelig sjovt, fortalte Khloé sidste år.

Allerede i starten af 2017 fortalte Khloé hvor glad hun var for sit nye liv.

- Her et par dage inde i 2017, føler jeg mig helt klar, og jeg er mere lykkelig, end jeg har været i mange år, skrev Khloé i en slags nytårstale på sit website, khloéwithak.com.

Se flere billeder af Khloé Kardashian i galleriet herunder

Skønne Khloe Kardashian

Sponsoreret indhold