Hollywood9. maj 2018

Efter utroskab: Nu vil Tristan fri til Khloé

Familien omkring parret forventer, at basketspilleren snart vil falde på knæ og fri til realitystjernen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.03409703.jpg
 Foto: All Over Press

Alt peger på, at Khloé Kardashian, 33, har tilgivet sin utro kæreste, og nu hævder The Sun, at parret vil lægge utroskabsskandalen bag sig på den ultimative måde: Ved at blive mand og kone.

- Hele Khloés familie er overbevist om, at han falder på knæ med en kæmpe ring, hvornår det end skal være, afslører The Suns insider.

- Hun er blevet hos ham, fordi hun elsker ham, men han ved også, at han skal gøre det "værd for hende", og at hun virkelig vil have et romantisk frieri og et kæmpe bryllup, tilføjer kilden.

Khloé er trods sin mor og søstres advarsler blevet sammen med Tristan, der er blevet taget i at være hende utro adskillige gange.

- Hun blokerer al negativ snak - hun vil ikke have, at hendes søstre og mor taler om utroskabsskandalen, hun har slået kommentarer fra på billeder af hende og Tristan på Instagram, og hun viser sig offentligt med ham for at vise, at hun støtter ham, forklarer kilden.

Fredag i sidste uge blev parret set sammen for første gang siden utroskabsskandalen rullede i starten af april.

TMZ kan vise en video af Khloé og Tristan, der er ude at spise på en restaurant i Cleveland.

Artiklen fortsætter under videoen:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Dagen efter, lørdag, sad Khloé bænket på tilskuerrækkerne, hvor hun heppede til sin kærestes basketkamp.

I går var parret desuden en tur i biografen.

- Khloé er stadig sammen med Tristan, fordi hun elsker ham... Hun bliver hos ham til trods for, at hendes mor og søstre er imod det, de tiggede hende om at tage babyen tilbage til L.A. og bo sammen med familien. De er bekymrede for Khloé - men hun insisterer på, at babyen kommer først, og hun vil gerne blive ved med at være en familie, fortæller en insider til Page Six.

E! News kan også fortælle en del detaljer om, hvordan Khloé prøver på at klinke skårene med Tristan.

- Khloé har givet Tristan endnu en chance, når det kommer til deres forhold, og de prøver på at holde sammen på tingene for Trues skyld, afslører E! News' kilde.

- Selvom hun er knust af skandalen, er Khloé desperat efter at få tingene til at fungere, og hun vil have en fuldendt familie, tilføjer insideren.

- Det er mere indviklet, nu når der er et barn involveret, men det stressede Khloé, at hun var i limbo med Tristan, forklarer kilden.

- Khloé konkluderede, at alt det frem og tilbage og ubeslutsomheden omkring, hvad de ville gøre, sled for meget på hende. Hun vil feje tingene under gulvtæppet og komme videre, lyder det fra insideren.

Dog har realitystjernen udstukket en række regler, der forhåbentlig gør, at hendes kæreste ikke lader sig friste igen.

- Hun vil sikre sig, at hun ikke bliver ydmyget og får sit hjerte knust igen, men alle advarer hende, lyder det fra E! News' kilde.

- Khloé har et kæmpe hjerte, og når hun er forelsket, er det svært for hende at opgive nogen, som hun holder af. Hun har haft det hårdt den sidste måned, fortæller insideren.

I galleriet kan du se de første billeder af Khloé, efter hun fødte datteren True:

Khloé Kardashian set for første gang efter at have født - maj 2018

Sponsoreret indhold