Det frække6. december 2022

Tre orgasmer du ikke lige havde set komme

Klar til endnu omgang orgasmeræs på steroider..?
Vil du prøve en af disse orgasmer?
Vil du prøve en af disse orgasmer?
 FOTO: MEGA

Hvis du er som kvinder er flest, får du orgasme ved, at din klitoris stimuleres med fingre, tunge, vibrator eller lufttryksstimulator.

Men nogle kvinder har lidt flere våben i orgasmearsenalet. Dem kan du så blive lidt misundelig på og gå i gang med endnu en omgang præstationsræs og orgasmejagt, der matcher din liketrang og dit kontante behov for at sammenligne dig med andre kvinder.

Således opmuntret kan du her læse tre om orgasmetyper, som du kan få det dårligt over at ikke opnå.

Fødselsorgasmen

Ja, denne her er ganske usædvanlig, og de få kvinder, som barsler med dem, får dem i sagens natur kun et par gange eller tre i livet…

En af dem er Hanna Faustino, som fortæller, at hun under fødslen af sit andet barn havde en vidunderlig oplevelse og helt uden smertestillende midler.

Den 36-årige undervisningsassistent fra Canada lavede simple åndedrætsøvelser for at fjerne smerte og opnå orgasmisk fødselsnydelse.

- Jeg fandt en god vejrtrækningsrytme, mens jeg med min mands støtte squattede. Jeg overgav mig til min krop og havde en orgasmelignende følelse.

- Jeg kunne fokusere på den naturlige udvidelse og kom i en henført tilstand. Det var naturligt at presse og veerne var ikke så smertefulde. Jeg havde en meget fyldt fornemmelse og ønskede bare, at følelsen ikke stoppede, siger Faustino, der sammenligner sine tre fødsler med sine mange maratonløb.

Nippleorgasme

Nå, ok, du synes måske alligevel, at en fødselsorgasme er lige lovlig ambitiøs (og så sjovt er det heller ikke at løbe 42 kilometer…). Så kan du kaste misundelsen over på kvinder, der bryster sig af nipple-orgasmer.

Vibrerende brystklemmer - tør du?

Hvis du tåler at få dine brystvorter berørt og ikke langer lider af sad nipples syndrome og lange fyren en lussing, hvis han så meget som kigger på dem, er denne orgasme en mulighed.

Ifølge Dr. Kristi Funk kan helt op imod hver tredje kvinde faktisk få orgasme alene ved stimulation af brystvorterne:

Funk-doktoren henviser til et studie, hvor kvinder blev MR-skannet under diverse former for erotik berøring. Her viste det sig blandt andet, at det er de samme områder i hjernen, der aktiveres, når brystvorter og vagina:

Den danske orgasmeekspert Katrine Berling er også overbevist brystvorteorgasmetilhænger:

- Der er der masser af kvinder, inklusiv mig selv, der kan skrive under på. Årsagen er, at stimulation af brysterne aktiverer det samme sted i vores hjerne, som når vores klitoris eller skede bliver berørt. Zonen hedder Genital Sensory Cortex.

- Desværre er det dog sådan, at de fleste kvinder får alt for lidt berøring af deres bryster. Og den berøring, de får, er ofte kun på brystvorterne. Hvis der skal opnås en brystorgasme, så skal hele brystet berøres, og det skal stimuleres i meget længere tid. Ingen opnår en brystorgasme på fem minutter. Samtidig vil en brystorgasme heller ikke føles helt som en klitorisorgasme, så vi skal udvide vores syn på, hvad en orgasme er, siger Berling.

Analorgasme

Her skal vi ned i den anden ende, hvor der også sidder et utal af følsomme nerveender. Analorgasmen findes.

- Analorgasmer kan lade sig gøre, fordi anus ligger så tæt på nerveenderne i vagina og bækkenbunden. I numsesex har man få nydelse i vagina ved indirekte kontakt, siger elite-numselæge og analkirurg Evan Goldstein.

Han forklarer, at der også er en masse erogene zoner i og omkring anus, så selvom man ikke eksploderer i røvekstase, kan man sagtens få stor nydelse ud af numseerotik.

For coach i tantrasex, Devi Ward, er analorgasme helt anderledes end fx klitorisorgasmer:

- Vi kalder klitorisorgasmer for klimaks, for de går op i en meget spids top og ned i et drastisk fald, og sammenlignet med det er analorgasmen meget blødere. Det er en mere flydende fornemmelse. Der er et lyn, men ikke nødvendigvis nogen eksplosion, det er mere varm, udflydende og berigende fornemmelse.

Måske får du analorgasme med disse buttplugs

Sandsynligvis skyldes det anatomi, at nogle kvinder kan få dem - det handler om, hvor nerveenderne i vagina sidder, forklarer Ward. Og det er således også mere sandsynligt, at kvinder, der opnår orgasme via vaginal stimulation, også kan få dem via anus.

Og så har vi ikke nævnt træningsorgasmer eller skideorgasmer...

Sponsoreret indhold