Sophie får orgasmer, når hun træner

Sophie fik sin første træningsorgasme, da hun lavede squats med kettlebells - næsten som kvinden på dette arkivfoto.

Sophie fik sin første træningsorgasme, da hun lavede squats med kettlebells - næsten som kvinden på dette arkivfoto.

FOTO: MEGA

En kvinde, der får orgasme af at træne.

Måske lyder det som en mandefantasi i fitnesscentret - men for 24-årige Sophie fra England er det den skinbarlige virkelighed.

Som slet ikke er så sjov, som den måske lyder.

Frygt og orgasmer

Den britiske journalist tør nemlig ikke træne i fitnesscentret af frygt for at få en af disse uventede, hidsige orgasmer, mens der er andre tilstede. Også selvom om prust og støn er helt normalt, når folk løfter tunge vægte.

Sophies træningsorgasmer er nyt fænomen. Under den hårde britiske lockdown sidste år gik hun nemlig i gang med at hjemmetræne for at smide nogle af sine 95 kilo.

Træn din bækkenbund og få bedre orgasmer

Og hun fandt ud af, at hun kunne lide at træne:

- De hårde squats blev sjovere af, at de på en eller anden bizar måde ophidsede mig helt vildt, siger Sophie, der aldrig vil glemme sin første coregasm.

Den første

Sophis første coregasm kom efter et par måneders træning, da hun havde opbygget styrke og stamina:

- Jeg lavede squats i min stue til et træningsprogram på tv. Jeg gik i knæ i squatten med en kettlebell i hænderne. Og uden at gå for meget i detaljer kan du forestille dig, hvad der så skete, og det rystede mig i min grundvold, fortæller Sophie, der både var bekymret og opstemt over oplevelsen.

Hun researchede fænomenet, der viste sig at være kendt, omend ikke særligt udbredt.

Hvad er træningsorgasme?

Coregasm er den videnskabelige betegnelse for træningsorgasmer. Der findes ikke meget forskning på området, men ifølge den berømmede sexforsker Debby Herbenick er coregasm en slags nydelsesfuld bivirkning af en en særlig træningsform. Den beskrives som en mindre intens udgave af en skedeorgasme.

Den begynder i de nedre mavemuskler og bevæger sig mod vagina. 

- Man ved ikke, hvor mange kvinder der har kan få disse træningsorgasmer, men vi ved, at nogle af kvinderne i vores studier begyndte af få dem efter af have fulgt programmet i flere uger - inklusiv mig selv, har Herbenick udtalt.

På dansk kalder man det også kernetræning eller core-træning. Det drejer som at styrke om musklerne omkring mave/talje, som stabiliserer kroppen.

Brunetten beskriver sine træningsorgasmer således:

- I modsætning til orgasmer under sex er de heldigvis kortere, men meget mere intense: Mine ben ryster, og jeg taber vægte over det hele, hvilket ikke er optimalt, når man bruger tunge vægte.

Spar 60 procent på sexlegetøj på Danmarks frækkeste sommerudsalg

Samtidig har den unge brite erkendt, at hun ikke kan eller tør gå i et fitnesscenter, fordi hendes ansigtsudtryk samt hendes lyde vil afsløre, hvad der sker.

Derfor træner hun stadig kun derhemme, hvor hun også forsøger at undgå at tænke frækt under træningen.

Danske Jeanetts coregasms

32-årige Jeanett fra Roskilde har tidligere fortalt om sine træningsorgasmer:

- Jeg er begyndt og træne en del, fordi jeg er igang med en livsstilsændring, og jeg må da indrømme, jeg er rimlig god til at få coregasmer, og det giver da bestemt en mere lyst til lidt selvforkælelse. 

- De startede med, at jeg fik dem på løbeture. Jeg løber, og så kan jeg mærke det begynder at kilde, og så får jeg, hvad der føles som en klitorgasme. Når jeg løber, kan jeg mærker, når den er på nej. Men har prøvet at få det et par gange til attack (intensiv fitnesstræning i hold), og der kommer orgasmen bare uden varsel. 

- Jeg har lært at skjule det rimeligt godt, jeg lader, som om jeg har forstrukket benene eller noget, eller at jeg bare er færdig. Jeg har også stået på en scene og lavet attack, hvor jeg fik coregasm, der måtte jeg bare forsætte og skjule det. Jeg har kvindelige kollegaer, der er misundelige, men det er sgu ikke altid lige praktisk...

Får du heller ikke træningsorgasmer, så er der garanti for klimaks med denne klitoris- stimulator

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close