Tag testen: Så kraftige er dine orgasmer

FOTO: MEGA

Et lille nys, en rullende bølge eller et forløsende brag? 

Orgasmer kommer i mange udgaver. Nogle større og bedre end andre. Nu vil sexlegetøjsproducent hjælpe dig med at få flere af de store.

Bedst i test: Sexlegetøjet der sikrer dig orgasme

Britiske Hot Octopuss har lanceret et orgasme-barometer, hvor du kan måle dine orgasmers styrke.

Spørgeskema

I samarbejde med sex- og hypno-terapeut og hjerneforsker Nan Wise er the G-Scale udarbejdet som et online spørgeskema, hvor man svarer på en række intime spørgsmål. 

De handler om, hvordan man oplever orgasmer, onani, sex.

Når du har svaret, får du og dine orgasme en placering på orgasmeskalaen. Den går fra 1 til 5 med G+ til dem, der virkelig brager igennem. Testen tager få minutter.

Derefter får du en række råd og teknikker til at score højere på skalaen, som i nogen grad favoriserer g-punktsorgasmer, heraf topscoren G+.

Her er to forskellige resultater af testen via G-Scale:

Rådene, du får til at booste orgasmerne, handler om alt fra knibeøvelser til sexteknikker. Er du stolt over resultatet, kan du dele det familien på facebook.

Pudsigt nok falder laceringen sammen med, at Hot Octopuss præsenterer en ny g-punktsvibrator, Kurve G-spot. Som er udstykret med vibrationer, der ikke kun er fra svage til kraftige, men også varierer i frekvens fra høje til dybe.

Kvinder

Du har efterhånden nok indset, at G-scale handler om kvinders orgasmer. Som medstifter af Hot Octopuss Julia Margo forklarer:

- Vi har skabt G-Scale for at hjælpe kvinder med at selv bestemme, hvor kraftige og tilfredsstillende deres orgasmer skal være. Ved at bruge G-scale kan kvinder få værdifuld viden om, hvordan de kan stimulere deres g-punkt, hvilket er en afgørende del af kombinationsorgasmer, sprøjteorgasmer og mere fyldelstgørende sex.

En af tankerne bag skalaen er, at jo flere erogene zoner man stimulerer samtidig, desto kraftigere bliver orgasmen.

Hot Octopuss fik stor mediebevågenhed, da de for snart 10 år siden lancerede Pulse. Et onanirør til mænd, der virker ved helt særlige dybe vibrationer, og som kan give også impotente mænd udløsning. Teknikken bag Pulse bygger på dansk forskning.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close