Det frække 23. december 2021

Så mange kvinder fik multi-orgasmer under seneste knald

Er du en af de heldige, der kan komme flere gange i træk..?
FOTO: MEGA

Du kan blive en smule misundelig, når du ser pornofilm, læser erotiske noveller og i medier læser om kvinder, der får den ene intense orgasme efter den anden.

Sikker orgasmer med den revolutionerende klitoris stimulator fra Womanizer

Når man nu fra forskningen ved, at færre heteroseksuelle kvinder overhovedet får orgasme under sex, kan man så tro, at multiorgasmer bare en urban myth, en vandrehistorie designet til at give kvinder mindreværd og få mænd til at arbejde hårdere i sengen.

Men multiorgasmer findes.

Det fremgår af en videnskabelig undersøgelse med 1641 repræsentativt udvalgte kvinder fra Tyskland. Kvinderne var i alderen 18 til 75 og alle i parforhold.

De fortalte om deres orgasmeerfaringer under seneste seksuelle oplevelse. Herudover oplyste kvinderne også om, hvor tilfredse de er med parforhold og sexlivet samt om intimitet og kærlige følelser. Typen af sex blev der også spurgt ind til.

Forskerne ville blandt andet undersøge, hvordan de ting hænger sammen med, om kvinderne får enkeltorgasmer og multiorgasmer. 

Boost dine orgasmer: Træn din bækkenbund

Resultater

Her er nogle af de spændende resultater af forskernes (og kvindernes) anstrengelser:

75 procent fik orgasme under seneste sexmøde med partneren. Og af de kvinder fik 20 procent flere end en orgasme. Hvilket altså betyder, at 14 procent af samtlige kvinder i undersøgelse kom flere gange under sidste knald.

55 procent af alle kvinder dyrkede kun penis i skede sex under seneste sexmøde.

Din g-punktsvibrator fra Sinful bliver aldrig træt

Det kommer næppe bag på dig, når vi kan fortælle, de kvinder, der dyrker mere varieret sex, også typisk knalder hyppigere. De får også flere orgasmer. Og kvinder, der får multiorgasmer, prøvede med langt størrre sandsynlighed mindst tre-fire stillinger i knaldet.

Samtidig hænger hyppig sex også sammen tilfredshed med sex- og samliv samt intimitet og andre kærlige følelser.

 

At overhovedet få en orgasme var forbundet med at være ældre og i længerevarende forhold. Hvilket givert god mening i forhold til andre studier, der også peger på, at orgasmen kommer med erfaring.

Men samtidig sker multiorgasmer mere blandt de lidt yngre i kortere forhold.

Det lyder måske som et paradoks, men det er det ikke, mener forskerne: Yngre generationer er gerne mere åbne og villige til at prøve forskellige sexvariationer, hvilket man så i sin tur gerne gør i et nyt forhold. De yngre kan også være mere vidende om seksualitet og om kommunikation omkring behov og lyster.

De multiorgasmiske kvinder melder også om større tilfreds med sexlivet end både enkelt-orgasmekvinder og de orgasmeløse.

Hyppig sex hænger som sagt også sammen med orgasmer, både enkelte og multi. Det forklarer forskerne med mange mekanismer, der påvirker hinanden i et positivt feedback loop: Hyppig sex øger intimitet og tilfredshed med sex- og samliv, der øger lysten til hyppig sex.

Således skabes et miljø, hvor kvinden kan overgive sig til orgasmerne.

Variation

Forskernes medgiver dog, at multiorgasmer er meget individuelt bestemt: Den enkelte kvinde prioriterer måske seksualitet meget højt, så sex ikke bare er noget, der skal overstås.

Sammenholdt med resulaterne af en andet nyt studie tør vi konkludere følgende:

Vil du have multiorgasmer, skal I variere jeres sexliv og gerne kombinere klitorisstimulation med penetration. Og dyrke sex i længere tid.

Det kan så betyde, at du bliver gladere for både sexlivet og forholdet. Og endda medføre, at I knalder mere.

Du kan selvfølgelig istedet ende med præstationsangst og mindreværd, hvis du forgæves jagter orgasmerne. 

[node:aller-poll]

Sexolog: Alle kvinder kan 

Sexologen Katrine Berling specialiserer sig i orgasmekurser for kvinder. Hun mener, at alle kvinder kan lære at få multiorgasmer:

- Hold en lille pause efter første klitorisorgasme. Lad den hvile, til den er klar igen. Begynd så at stimulere igen, det kan føles, som om man skal starte forfra, men det er helt ok, energien skal nok komme igen.

Berling anbefaler desuden, at g-punktet stimuleres. Det kræver ikke pauser som klitoris. G-punktet finder du cirka fem centimeter op i skeden, ud mod kønsbenet. Hendes partner kan stimulere det med to fingre, pege- og langefinger, med tryk. Kvinden selv kan bruge g-punktsvibrator eller fingrene.

Sponsoreret indhold