Det frække 18. august

Sexolog om analsex: - Kvinderne skal styre det shitshow..!

Læger advarer: Især kvinder kan tage skade af sport i 2'eren: Men med ordentlig opvarmning, den rette teknik og stor lyst kan analsex være både dejligt og ufarligt
Selvom solen skinner her i Anal August, analbefaler ikke numsesex på stranden, idet risikoen for sand i maskinhuset er stor.

Selvom solen skinner her i Anal August, analbefaler ikke numsesex på stranden, idet risikoen for sand i maskinhuset er stor.

Foto: Newscom/MEGA

Du skal måske lige tænke dig om en ekstra, før du lægger røv til analsex.

I hvert fald melder to britiske læger om potentielle problemer ved bagdørssexens øgede popularitet.

Under alle omstændigheder er det altid en god ide at få finpudset sin teknik i den ende.

Kom godt i bang med analsex - prøv Sinfuls begynderbox

Spredte balder

I et indlæg i det ansete tidsskrift British Medical Journal er lægerne bekymrede, idet undersøgelser peger, at unge i højere grad end før kaster sig ud i analsex med spredte ben og balder. Ifølge dem har det resulteret i en øget forekomst af analrelaterede skader hos især kvinder:

Skræmmende ting som anal inkontinens og skadede lukkemuskler, blødninger og smerter i endetarmen og større risiko for at få kønssygdomme.

Og det skyldes så, dels at tarmen jo ikke som skeden producerer naturligt glidecreme, at mange ikke bruger kondom, og at kvinders endetarm angiveligt er skabt anderledes end mænd.

Kvinder har mindre robuste lukkemuskler og er mere trykfølsomme i tarmen, fremgår det af indlægget, der opfordrer lægerne til at tale med deres (unge) patienter om analsex for at klæde dem bedre på. Myndigheder bør også udbrede mere information om farerne ved uhensigtsmæssig analsex.

Dette giver den ultimative analsex

Røvgode tips

Hvis du stadig har mod på at prøve, så kommer den danske sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen med et par gode tips og trick lige her:

Inden du kaste dig ud i analsex, så er der et par helt grundlæggende, ting, der skal være på plads, forklarer terapeuten:

- Har DU lyst? Er det din partners ide, så skal du som minimum være nysgerrig på det og have lyst til at undersøge, om det kunne være dejligt for dig også. Hvis du er et nej, så bliver det op ad bakke.

- Din krop kan ikke lyve, så hvis du fx er alt for bange for, at det skal komme til at gøre ondt, eller at det får dig til at føle dig ubehageligt til mode, så vil din krop passe på dig og din lukkemuskel sige VÆK med dig, siger Bentzen.

Tag kontrol

- Styr processen selv! Hvis modtageren lægger sig øverst og selv der styrer hvornår, hvordan og hvor meget der skal trænges ind, så slipper I for miskommunikation. Den, der trænger ind kan jo ikke mærke, hvordan det føles eller hvornår det føles ok at lege sig lidt videre ind, forklarer Signe V. Bentzen.

Fræk numseleg for mænd og kvinder

Leg

- LEG jer til det. Du skal være tændt. En krop, der er fuld af lyst, er langt mere samarbejdsvillig og modig end en krop, der blot har fokus på 'arbejdet.' Så masser af kæl, kys og leg inden I bevæger jer i anale retning.

Renlighed

- Nogle er ligeglade, andre har det stramt med, at der kan komme fæces på fingre eller penis under numseleg. Hvis du hører til de første, er det en god ide at anal douche. Uanset om du skyller ud, så skal ting, der har været inde i numsen, vaskes, før de kommes i vagina eller munden. Især vagina er superfølsom overfor bacillerne fra anus - og hvem gider kvittere med en omgang underlivsbetændelse?

Så det, du siger, er, at den ikke bare skal pløjes op tørt og i eet hug..?

- Det, jeg siger er, at kvinderne skal styre det shitshow meget mere! siger Bentzen fra sexologsigne.dk.


 

Sponsoreret indhold