Det frække5. november 2021

Syntribation - kvinder står frem med særlig onaniteknik

Nogle kvinder kan kun få orgasme ved at krydse benene
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megacli188832_7598.jpg
 FOTO: MEGA

Der er mange veje til orgasmerne.

Nogle kvinder bruger en finger eller to på klitoris i cirkulære bevægelse, andre anvender en vibrator, og så er der dem, som er hooked på syntribation.

Og den ene er ikke bedre end de 100 andre. Med mindre man altså føler, at den valgte onaniteknik står i vejen for en fuldt udfoldet seksualitet.

Men hør hov, tænker du, bak lige tilbage - hvad søren er syntribation?

Ifølge en længere tråd på debatforummet reddit er syntribation, når en kvinde giver sig selv orgasme ved at krydse sine ben og gnide dem mod hinanden og ikke mindst klitoris.

Få bedre orgasme med en stærk bækkenbund - brug disse kugler

Sandsynligvis bruger kvinden dermed musklerne i inderlår og sin bækkenbund, hvilket yderligere stimulerer området.

Skam

Mange af de kvinder, som giver sig til kende på reddit, har ofte følte sig alene og forkerte. Ikke mindst fordi de kun kan få orgasme ved at krydse benene, og derfor har mægtigt svært ved at nå klimaks sammen med en partner - især ved penetrationssex.

Den danske sexolog og orgasmeekspert Katrine Berling fortæller SE og HØR, hvad der er på spil her:

- Over halvdelen af de kvinder, jeg arbejder med på mine orgasmetræningforløb, er kvinder, der får orgasme ved at samle benene og klemme hård sammen, eller gnide deres underliv op ad enten en knyttet hånd, en pude eller noget hårdt, siger Berling.

- Disse kvinder får ofte det, som jeg kalder for spændingsorgasmer, fordi de spænder rigtig meget i ben og underliv. Deres udfordring er ofte, at det kan være svært for dem at komme sammen med en partner, og at det kan være skamfuldt at fortælle eller vise, hvordan de onanerer, fordi de føler, de gør det forkert. Det gør de selvfølgelig ikke.

Prøv Womanizer - den revolutionerende klitoris stimulator

Muligheder

Heldigvis er der masser af muligheder for, at også disse kvinder kan nyde sex mere og få orgasmer sammen med deres partner, forklarer sexologen:

- De skal bare lære at forstå deres krop og dens muligheder. Udfordringen er, hvis kvinder ser orgasmen som een ting, der skal mærkes og fornemmes på een måde.

- Denne tankegang fastholder os nemlig i, at der er en rigtig og en forkert orgasme. Det gør, at vores orgastiske udfoldelser formindskes, siger sexolog Berling.

Hun mener, at alle har et orgasmemønster, en måde vi har lært at få orgasme på:

- Denne måde lærer vi, når vi begynder at have sex med os selv. Fordi det er det, som føles rigtigt for vores krop. Dette mønster er meget forskelligt fra kvinde til kvinde.

Klemme

Katrine Berling fortæller, at de kvinder, som onanerer ved at spænde meget ved at klemme benene sammen, er gerne begyndt at onanere tidligt i deres liv:

- Ofte kan de komme super hurtigt, under fem minutter, ved at bruge denne teknik.

Disse kvinder kan godt lære at få orgasmer på en anden måde:

- Fornemmelsen i deres krop vil ikke blive den samme, som når de klemmer sammen og spænder op. Et orgasme kommer ofte med en opspænding og en afspænding. Men hvis man i stedet begynder at slappe af i kroppen, når man prøver på at få en orgasme, vil denne afspænding ikke ske, da man jo allerede er afslappet.

- Derfor vil orgasmefornemmelsen også føles anderledes i kroppen, den vil blive blødere- Så man kan altså begynde at gå på opdagelse efter andre former og fornemmelser for orgasmer, forklarer Katrine Berling, som i mange år har hjulpet kvinder til flere og bedre orgasmer.

Sponsoreret indhold