Det frække8. marts 2021

Dette skal du vide om kvinders lyst og orgasmer

I anledning af at 8. marts er kvindernes kampdag, fortæller den danske sexolog Katrine Berling, hvad alle mænd (og kvinder) skal vide om feminin seksualitet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dsc_7608-1024x681.jpg
 FOTO: Katrineberling.dk

På Kvindernes Internationale kamdag vil der i alle medier lyde feministiske kampråb, antifeministiske ditto og en masse snak om #metoo og ligestilling og orgasmekløfter og så videre.

Sinful fejer kampdagen med supertilbud på megadidldo

Her på SE og HØR fejrer vi dagen ved at hylde den kvindelige seksualitet: Den danske sexolog Katrine Berling fortæller om de vigtigste ting, som mænd (og kvinder) bør vide om feminin seksualitet.

49-årige Berling, der har været sexolog i 13 år, lægger ud med at pointere at kvinder er forskellige:

- Kvindens seksualitet, præferencer og den måde, hendes krop fungerer på, er individuel. Det vil altså sige, at den stilling, der måske fik den ene kvinde til at komme, ikke nødvendigvis gør det samme for en anden. Den måde den ene kvinde gerne vil have berørt sin klitoris på, vil måske være ligegyldig for en anden og alt for meget for en tredje.

ElsKer

Berling forklarer, at mange mænd laver en afgørende fejl, når de tror, de er superelskere:

- Når man 'ved,' hvordan man skal tilfredsstille en partner, så glemmer man ofte sin nysgerrighed. Når man ikke er nysgerrig mere, bliver man faktisk til en dårligere elsker. Så for at man kan give en kvinde nydelse, bliver man nødt til at starte med at lytte til hende og hendes krop. Hvad reagerer hendes krop på, hvad længes hun efter...

Ikke spontan

Ifølge Berling peger undersøgelser på, at to ud af tre kvinders lyst skal aktiveres:

- Modsat siger man, at to ud af tre af mænds lyst er spontan. Det vil sige, at for mange kvinder kommer lysten til sex ikke nødvendigvis ud af den blå luft, men noget der langsomt bygges op ved en aktivering.

- Det kan være nærvær, en kærlig berøring, følelsen af samhørighed eller andet, der aktiverer den. Hvad der aktiverer lysten, vil også være forskellig fra kvinde til kvinde.

Legetøj til par booster sexlivet

AktivereR lyst

Berling peger på, at for at der kan ske en aktivering af lysten, skal der være en villighed:

- Mange tror, at der er noget i vejen med kvinder, når de ikke tænder hurtigt. Vi forventer ligesom, at vi alle sammen skal reagere på samme måde. Men det gør vi ikke. Men så længe vi gør os selv eller hinanden forkerte, så modarbejder vi lysten endnu mere.

- I stedet bør kvinden finde ud af, hvad der egentlig tænder, og hvad hun selv kan gøre for at få mere lyst.

Orgasme

Det er ikke alle kvinder, der kan få en orgasme på to minutter, forklarer Katrine Berling:

- For mange kvinder vil det tage imellem 15 og 30 minutter. Samtidig kommer de fleste kvinder primært igennem klitoris-stimulation - så den letteste måde at komme på er ikke et samleje, men klitorisstimulation. Så hvis du som kvinde ikke oplever de samme orgasmer i et samleje, som når du berører din klitoris, så er det altså helt, som det skal være. Du eller din partner bør stimulere klitoris under penetration, hvis du ønsker orgasme i den situation, siger sexologen fra Katrineberling.dk.

Således oplyst kan du som kvinde fejre kampdagen med en orgasme eller tre. Og som mand ved at hjælpe hende med det...

Kvinde - tag ansvar for egen orgasme med en Womanizer Liberty klitoris stimulator

Sponsoreret indhold