Sådan bliver dit forhold bedre med fællesorgasmer

Orgasmer er en vigtig del af sex, hvad end du er mand eller kvinde. Det er dog oftest sådan, at mænd opnår klimaks først under samleje, mens kvinder skal stimuleres i længere tid for at komme helt dertil.

Det er noget de fleste har affundet sig med og arbejder ud fra, når det er tid til at hygge sig under lagnerne. Men hvad nu hvis vi sagde, at du faktisk kan opnå fællesorgasmer med din partner, når I dyrker sex?

Fællesorgasmer har vist sig at have en stor effekt på parforholdet. Hvis I er i stand til at komme samtidig, kan det faktisk føre til et gladere og mere intimt forhold. Det bringer jer tættere på hinanden på en måde, som I aldrig har oplevet før. 

Men hvordan opnår I så disse famøse fællesorgasmer? Det skal vi fortælle jer! 

Produktet som lover fællesorgasmer 

Et helt nyt produkt på markedet, kaldet NÕS, lover at kunne sikre dig og din partner fantastiske fællesorgasmer under sex. 

NÕS er en vibrerende penisring fra populære Fun Factory, som tager samleje med din partner til et helt nyt niveau. Den er nemlig designet til at holde fokus på både manden og kvinden under sex, så I sammen kan få den ultimative fællesorgasme. 

Den splinternye penisring adskiller sig fra klassiske modeller, fordi den er til gavn for begge parter. Ringen har nemlig to vibrator-forlængelser på toppen, som er afmålt, så de let kan nå klitoris og følge med under hele samlejet. Med en dobbeltmotor på vibrator-forlængeren, kan kvinden nyde godt af de kraftige vibrationer i klitoris, mens manden også får ekstra nydelse.

Få intense orgasmer sammen med NOS

Hvis du ikke har en partner, så skal du selvfølgelig ikke snydes for ekstra gode orgasmer. Derfor har vi lige fundet to frække produkter frem, som med garanti vil sikre dig nogle intense orgasmer, som du sent vil glemme.

Fun Factory – Be One

Denne lille lækre sag fra Fun Factory er egentlig en fingervibrator, men samtidig er den også designet til at ramme dit G-punkt. Den skal placeres mellem dine fingre og fungerer som en tredje finger, der vibrerer mod dit g-punkt, når den indsættes. Fun Factory har modtaget feedback fra flere kunder, som siger, at den er ideel til sprøjteorgasmer – og det skal da næsten prøves, ikke?

Oplev intense orgamser med Be One

 

Fleshlight Girls - Maitland Ward

Har du også haft lidt frække fantasier omkring den smukke Maitland Ward? Nu kan du endelig udleve dem med en tro udgave af hendes imødekommende vagina eller stramme anus. Begge dele venter kun på dig - og de er selvfølgelig til fri afbenyttelse.

Se alle de populære Fleshlight Girls

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close