Det frække24. maj 2021

Nu kan du opleve den magiske orgasme

Prøv en orgasme så intens, at du glemmer tid og sted
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_227457016_1.jpg

Du har sikkert hørt om g-punktorgasmer, klitorisorgasmer og endda sprøjteorgasmer, men har du nogensinde hørt om den blandede orgasme?

Med en blandet orgasme opnår du en g-punkts- og klitorisorgasme på én og samme tid.

Selvom den ikke er nær så omtalt, som de førnævnte, betyder det ikke, at den er mindre intens. Tværtimod, den er kendt som en ønsketanke inden for orgasmernes verden, hvor kun få heldige kan berette om de vidundere, den medfører.

En orgasme som tager pusten fra dig og efterlader dig med en rystende fornemmelse af komplet fuldendthed - den kan da kun kunne findes i fantasien, ikke?

Hvad der muligvis var en fantasi førhen, er nu blevet til virkelighed. Med de seneste års revolution indenfor sexlegetøj til kvinder er der udviklet teknologier, som kan hjælpe dig med at få en blandet orgasme.

En ny spiller har særligt sat sit fokus på at belønne kvinder verden over med det sensationelle klimaks: LELO Enigma.

Opnå en blandet orgsame med LELO Enigma

https://imgix.seoghoer.dk/24505-lelo-enigma-dual-stimulating-vibrator_01_q100_1.jpg

LELO Enigma

Med orgasmen i centrum har spørgsmålet altid været: hvordan opnår jeg den ultimative nydelse?

Det har det skandinaviske brand LELO sat sig for at besvare med deres nye vidunder vibrator; Enigma. Med LELOs altid elegante design byder de på et smukt stykke sexlegetøj, der med sin banebrydende teknologi og form, kan stimulere både klitoris og g-punkt på samme tid.

LELO Enigma er udstyret med en patenteret lydbølgeteknologi, som giver en dyb stimulering af klitoris uden at være i direkte kontakt med huden, mens en fleksibel forlængelse indsættes i vagina, og med sine kraftige vibrationer byder på en intens stimulering af g-punktet.

Det bløde og fleksible silikonemateriale, som pryder hele vibratoren, er udviklet med så smart en teknologi, at lydbølgerne absorberes og føres direkte tilbage til klitoris for en udvidet og dybere sensation.

Med den revolutionerende teknologi fra LELO kommer du let et skridt tættere på en blandet orgasme.

Giv dig hen og nyd de intense og voldsomme følelser, som Enigmaen tilbyder dig og oplev det vidunder, der opstår, når du opnår komplet klimatisk ekstase.

Få 25% rabat på den banebrydende vibrator lige nu.

En mere klassisk løsning

https://imgix.seoghoer.dk/14219_sinful-rabbit-vibrator-original-01.jpg

Sinfuls Original Rabbit Vibrator

Hvis du er mere til de klassiske vibrationer over klitoris, frem for den anerkendte lydbølge teknologi, der findes i LELOen, kan du prøve en anden løsning.

Du har sikkert hørt om “Rabbit vibratorer”. De blev særligt kendte efter deres debut i den verdensberømte tv-serie “Sex and the City”.

Rabbit vibratoren har et langt skaft, som indsættes i vagina, så den kan ramme g-punktet. Derudover har den en tilføjelse, også kendt som “kaninørerne”, der hviler på klitoris og vibrerer.

Du kan blandt andet prøve Sinfuls Original Rabbit Vibrator, som med en blanding af vibrations- og rotationsindstillinger, kan give dig en fuldendt orgasme gennem både klitoris og g-punkt.

Sponsoreret indhold