Det frække13. april 2021

Orgasmer giver smuk og blød hud

Onani er tilsyneladende et rent vidundermiddel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxthree317000.jpg
 FOTO: MEGA

Man bør ikke onanere eller dyrke sex af andre årsager, end at det er dejligt.

Lige nu: Spar 60 procent på sexlegetøj

Men det gør ikke noget, hvis de erotiske udfoldelser også fører noget andet godt med sig.

Fx en blød og smidig hud.

For ifølge en halvvidenskabelig undersøgelse er det resultatet af tre gange onani om ugen.

Onani

Før du bare smider alle dine cremer ud, køber nogle vibratorer i stedet og kaster dig ud i et dagligt onanimarathon, skal du vide, at studiet er bestilt af et amerikansk sexlegetøjsfirma, plusOne.

Men resultatet af det ganske lille studie kan dog godt være troværdigt alligevel.

30 kvinder i alderen 35 til 50 deltog. De skulle så onanere med diverse af firmaet tildelte stykker sexlegetøj, blandt andet en klitoris stimulator med den revolutionerende trykbølge-teknologi og en klassisk bullet vibrator.

Det viste sig at være lige meget, hvilken type kvinderne brugte - bare de gennemførte (læs: fik orgasme).

Elastisk hud

Efter en måned med mindst tre ugentlige onanisession meldte mange af kvinderne om strammere og mere elastisk hud med større glød.

Og efter otte uger lød meldingerne også på bedre tekstur og farve samt om færre rynker og poser.

I en pressemeddelelse fra plusOne siger kendis-hudspecialist Ava Shamban, at studiet beviser, at der er en sammenhæng mellem sund hud og seksuel wellness:

- Ja, orgasmer øger din krops niveau af østrogen, hvilket er med til at gøre din hud sund indefra og ud. Østrogen gør huden tykkere og hjælper med at vedligeholde collegenniveauet - hvilket får huden til at fremstå strammere, mere strålende, fastere og rynkeafvisende, især med alderen.

[node:aller-poll]

Kult

Får du så den blødeste babyhud med daglige orgasmer?

Desværre fortæller studiet intet om, hvorvidt mere onani og flere orgasmer end de tre ugentlige gør huden endnu ''yngre' og mere elastisk.

Men hvis skal man tro på kulten omkring no fabbing, virker det faktisk modsat. Denne gruppe anti-onanister hævder nemlig, at de får pænere hud og færre dårlige hårdage ved at holde op med at masturbere:

Og så skal vi heller ikke glemme, at det kun er et par uger siden, at et andet semi-videnskabeligt studie pegede på, at onani lindrer både PMS og menstruationssmerter:

Dansk ekspert: Onani er wellness

Vi tog fat i den danske legetøjstester og sexblogger JoanB, der i mange år har præket om mere onani som wellness.

- Jeg har selv stået bag en række onani- og orgasme-undersøgelser med kvinder - blandt andet en af slagsen, hvor jeg og en række andre kvinder satte os for at onanere hver dag i 30 dage. For at finde ud af, hvad de her daglige solostunder gjorde af godt, siger bloggeren.

JoanB fik næsten kun positive tilbagemeldinger fra de deltagende kvinder, ligesom hun selv havde positive oplevelser med dem daglige onani. I dag onanerer hun både af lyst og som en decideret sundhedsting, på lige fod med fx fysisk træning.

- At onani og orgasme er godt ens hud, er ikke noget, jeg har tænkt så meget over. Men det overrasker mig slet ikke. Alle kender vi jo fx til det med, at man efter en dejlig omgang sex har denne her specielle glød i ansigtet – og i det hele taget føler sig ekstra oven på, siger JoanB, der anbefaler en særlig vibrator til lynorgasmer.

Sponsoreret indhold