Claes Bang

Claes Bang er blevet en populær herre i udlandet. Her ses han ved Toronto International Film Festival i september 2019.

Claes Bang er blevet en populær herre i udlandet. Her ses han ved Toronto International Film Festival i september 2019.

(Foto: MEGA)

Skuespiller Claes Bang sørger for at holde den danske fane højt i udlandet efter sit internationale gennembrud i "The Square"...

Herhjemme har han været en kendt skuespiller i mange år med roller i blandt andet "Anna Pihl", "2900 Happiness" og "Broen". Men det var først med hovedrollen i "The Square" i 2017, at Claes Bangs internationale gennembrud for alvor bankede på.

Den danske skuespiller scorede herefter en rolle i tv-serien "The Affair", kunne ses i "The Girl in The Spider's Web", og lige nu storhitter han som blodsugende vampyr i serien "Dracula" på Netflix og BBC.

Han har dog ingen planer om at flytte fra Frederiksberg, hvor han og hustruen, Lis Kasper Bang, bor i hendes barndomshjem.

– Jeg bliver her. Jeg elsker at bo her på Frederiksberg, og vi har lige brugt en masse tid og kræfter på at sætte hjemmet i stand. Jeg elsker København og har ingen intentioner om at flytte til USA, fortalte Bang i sommeren 2019 til DR.

Skuespilleren har siden 2010 været gift med stylisten Lis Karina Britta Kasper Bang.

Da stjernen i 2018 medvirkede i radioprogrammet "Bearnaise er Dyrenes Konge" på Radio24syv, afslørede han, at millionerne også var begyndt at rulle ind.

Ifølge Bang får hans agenter i USA, England og Danmark 10 procent af de kontrakter, som de får forhandlet hjem for ham til de store produktioner – og han havde derfor regnet ud, at han havde betalt 600.000 kroner til sine agenter.

Da skuespilleren herefter blev spurgt, om det betød, at han havde tjent seks millioner, lød det:

– Ja, det har jeg, i den størrelsesorden. Det er sindssygt. Jeg kunne pludselig se, at alle de her ting (job, red.) begyndte at dukke op. Inde i min lille reptil-hjerne begyndte der at ske noget. Det er jo mange penge, og hvis jeg tjener alle dem, så kan jeg betale al min gæld ud. Så det har jeg gjort nu. Jeg skylder fucking ikke en øre nu. Al mulig gammel klatgæld, som jeg skyldte til Skat, hus og bil, er betalt ud.

 

 

Claes Kasper Bang
28. april 1967
54 år
Mimi og Bjarne Bang (forældre)
Lis Karina Britta Kasper Bang (gift siden 2010)
Alt lige fra "The Square", "Dracula" og "The Affair" til "Anna Pihl" og "Nynnes Dagbog"

Find din favorit kendis her:

Close