Nyheder13. marts 2018

Claes Bang: Jeg bliver ikke James Bond

Claes Bang trender på Twitter og bliver rost i Vogue. Skuespilleren ligner en Hollywood-succes, og SE og HØR har mødt ham i L.A.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/claes-bang.jpg
 (Foto: Jacob Heinel Nielsen)

Jakkesættet er Armani, adressen er hotel Sunset Tower, og smilet er bredt. Claes Bang ligner en sand Hollywood-succes, der har potentiale til at blive endnu en af Danmarks superstjerner.

Bangs internationale gennembrud kulminerede med Oscar-showet i Los Angeles. Men faktisk har den 50-årige dansker aldrig haft drømme om en stor karriere i USA.

– Jeg har faktisk kun været i L.A. en gang før, siger han og griner på den ret drengede måde, der lige nu går direkte ind hos kvinder i hele verden.

Sidste år forelskede modebladet Vogue sig i danskeren på grund af hans lidt underspillede charme, der ligger milevidt fra amerikanske stjerner, der ofte virker polerede og producerede.

– Jeg har været i 15-20 lande med filmen, og det har givet mig vildt mange rejsedage. Jeg er nødt til at udnytte det momentum, filmen har givet mig. Det har den omkostning, at jeg har boet i en kuffert og ikke har set min familie nok, siger han.

På spørgsmålet om hvordan det er at blive udråbt som sexsymbol, lyder svaret:

– Det er superflatterende. Alt, der kan pushe varen, er meget fedt. Hvis det er noget, der kan skaffe kunder i butikken, er det meget fint. Da jeg var 25, tænkte jeg: ”Ej, det kunne være fedt at være et sexsymbol”. Det er jo lang tid siden, men det er jo pissesjovt alligevel, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5321871d.jpg
 Foto: All Over
Der har været en kampagne på Twitter for at få Claes Bang i rollen som James Bond. Det kommer nu ikke til at ske, og Daniel Craig er klar til næste film som agent 007. (Foto: All Over Press)

Tag ikke fejl. Claes ved, at han som skuespiller er en vare, der skal sælges. Derfor nød han også Twitter-tagget #BangforBond i stor stil – selv om han godt ved, at det sikkert aldrig sker.

– Jeg har mødtes med en af producerne af James Bond i forbindelse med et andet projekt. Og hvis der skulle være noget som helst om, at hun har den slags tanker, er det ikke noget, hun siger til mig. Så der er ikke hold i det. Men det er en sjov historie, lyder det fra ham.

Læs mere om Claes Bang i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold