Patrik Wozniacki om families eventyr: Savede Sofie og Nicolas

Vi har rejst meget sammen som familie tidligere, men aldrig været så intenst sammen, som vi har været her – i hvert fald ikke i så lang tid ad gangen.

Sådan siger Patrik Wozniacki, 34, om Kanal 5-programmet “Klædt af mod toppen med familien Wozniacki”, hvor han sammen med sine forældre, Piotr og Anna Wozniacki, 57, søster, Caroline Wozniacki, 30, hendes mand, David Lee, 37, og Carolines svigermor, Susan Lee, 72, skal læres op til at bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

I “Klædt af mod toppen med familien Wozniacki” har Patrik selskab af sin søster, Caroline, hendes mand, David Lee, 37, sin far, Piotr Wozniacki, 57, Davids mor, Susan Lee, 72, og mor, Anna Wozniacki, 57. (Foto: Discovery Networks Danmark: Per Arnesen)

– Det var en stor oplevelse. Det eneste, jeg kunne savne, var selvfølgelig min søn og kæreste, som sad derhjemme, fortæller Patrik om kæresten, Sofie Pamer, 34, og parrets knap tre år gamle søn, Nicolas.

Hårdt at være væk

Wozniacki lægger ikke skjul på, at det var rigtig hårdt at skulle undvære sin lille familie på turen.

– Ikke mindst fordi jeg lige havde været i Australien i tre uger inden og følge Carolines sidste turnering, og så skulle vi af sted igen på den her tur. Og når man rammer et bjerg som Kilimanjaro, er der bare ikke noget signal – og det er heller ikke alle steder i Tanzania, at der er signal

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det var hårdt for Patrik at skulle undvære kæresten, Sofie Pamer, 34, og parrets knap tre år gamle søn, Nicolas, på turen. (Foto: Instagram (Patrik Wozniacki)

Så det var svært at holde kontakten de sidste halvanden-to uger. Normalt, når jeg er ude at rejse, “facetimer” vi et par gange dagligt. Så det var rigtig hårdt at være væk fra dem, lyder det ærligt.

Knap så børnevenligt

Patrik ville gerne have haft kæresten og sønnen med på turen.

– Men omstændighederne var jo, som de nu engang var – og jeg tror ikke rigtig, at det, vi var ude for, var så børnevenligt, siger han og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Det var en fed oplevelse, og skulle jeg få chancen igen, tror jeg, jeg ville sige ja uden at tøve, lyder det. (Foto: Discovery Networks Danmark: Per Arnesen)

– Jeg tror egentlig også, at Sofie havde set sig fri for nogle af de ting, vi var igennem. Det havde måske været meget sjovt at se som tilskuer, men selv at skulle igennem det … Uden at skulle lægge ordene i munden på hende tror jeg gerne, at hun ville have sprunget over nogle steder. Så det var hårdt, men det var også fedt at have denne her oplevelse med resten af familien.

Har fået tilbuddet før

Da Patrik Wozniacki fik muligheden for at tage af sted på eventyret med sine forældre, søster, svoger og sidstnævntes mor, var han ikke i tvivl om, at han skulle takke ja.

Men det var faktisk ikke første gang, at tenniskommentatoren fik muligheden for at bestige Kilimanjaro.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Patrik Wozniacki er med egne ord altid klar på en udfordring.
– Jeg vil gerne teste mig selv rigtig meget, og da denne mulighed opstod som familie, sagde jeg ja, lyder det om rejsen, som både gik til Polen, Zanzibar og Kilimanjaro i Tanzania. (Foto: Discovery Networks Danmark: Per Arnesen)

Tilbuddet fik han nemlig også i 2018 af Legeheltene, som Børneulykkesfonden står bag.

– Dengang var jeg meget tæt på at sige ja, men det lå lige oven i Australian Open. Det var måske meget godt, jeg ikke tog af sted der, for det var det år, Caroline vandt, siger Patrik med et grin.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Patrik Wozniacki, 34, her med sin lillesøster Caroline Wozniacki, 30, har været glad for at være af sted med familien.

Patrik Wozniacki, 34, her med sin lillesøster Caroline Wozniacki, 30, har været glad for at være af sted med familien.
– Jeg synes, det har været godt for både min søsters og mit forhold, men også for hele familien, siger han. (Foto: Discovery Networks Danmark: Per Arnesen)

“Klædt af mod toppen med familien Wozniacki” kan ses torsdag klokken 21 på Kanal 5 og på Dplay.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close