Caroline og David er ikke i tvivl: Vi skal helt sikkert have børn

Hun blev gift med David Lee, 37, ved et romantisk bryllup i Italien sidste sommer, og Caroline Wozniacki, 30, har aldrig lagt skjul på, at det er en stor drøm for hende en dag at blive mor.

Efter hun i januar lagde ketsjeren på hylden, kunne det derfor være nærliggende at tro, at det var tid til at stifte familie. Men selv om det er en drøm at få børn, er det dog ikke noget, der haster for parret.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Wozniacki indstillede i januar sin karriere som professionel tennisspiller – en karriere, som bl.a. har skaffet hende førstepladsen på verdensranglisten samt en Grand Slam-titel i Australien Open i 2018. (Foto: MEGA)

– Vi vil helt sikkert gerne stifte familie på et tidspunkt. Lige nu nyder vi, at vi ikke har noget skema eller noget sted, hvor vi skal være. Vi har haft et skema i 20 år. Vi nyder stadig at være nygifte og bare at være os to lige nu, men i fremtiden vil vi helt klart gerne have en familie. Hvornår det skal være, ved jeg ikke endnu. Men vi har det så godt lige nu, at det er skønt, vi ikke skal stresse med det, siger Caroline Wozniacki til SE og HØR.

Caroline Wozniacki, 30, og David Lee, 37, ser frem til at stifte familie en dag.

Foto: MEGA

 

Stoler på hinanden

Adspurgt, hvorfor de to passer så godt sammen, lyder svaret:

– Jeg synes, vi komplementerer hinanden godt, og jeg synes, det her show vil være en god indikation på det. Det er fedt, at folk får mere af den menneskelige side af os at se uden for banen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I “Klædt af mod toppen med familien Wozniacki”, som har premiere torsdag den 13. august på Dplay og Kanal 5, følger man Caroline Wozniacki, hendes mand, David, bror Patrik Wozniacki, 34, forældre Piotr, 57, og Anna Wozniacki, 57, samt Davids mor, Susan Lee, 72. (Foto: Discovery Networks Danmark: Per Arnesen)

Jeg tror, jeg er lidt mere udadvendt nogle gange – jeg taler mere end Caroline. Men vi komplementerer hinanden godt, og vi har hinandens ryg. Vi stoler på hinanden og har stor respekt for hinanden, siger David Lee.

– Vores kommunikation er også rigtig god, og jeg tror, at det ofte er det, som det kommer an på. Vi kommunikerer godt og kan lide mange af de samme ting. Og de ting, han godt kan lide at lave, som jeg måske ikke er vild med, kan han gøre selv, så han kan være sin egen person. Jeg synes, det er fedt, at vi kan lave ting hver for sig, men også sammen, uddyber Caroline Wozniacki.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Humor hittede
Susan Lee nød at lære sin svigerdatter bedre at kende.
– Jeg har ikke tilbragt meget tid med hende, så det her var den første længere periode sammen. Det var vidunderligt, og det var skønt at se David og Caroline sammen og opleve, hvordan deres ægteskab er. Det var virkelig spændende. De er et godt par, siger Susan, som også nævner en specifik ting, hun lærte om sin svigerdatter:
– Jeg vidste ikke, at hun havde sådan en sjov side. Hun har en rigtig god sans for humor. Det eneste, jeg kendte til Caroline tidligere, var hendes tennisspil. Men der var nogle gange, hvor hun grinte så meget af sig selv, og hun har en god humor, fortæller Susan, der ikke havde selskab af David Lees far på turen. 
– Vi har været skilt siden 1997, fortæller Susan.
– Vi ser ham tit, men vi tog ikke af sted på turen sammen. (Foto: Discovery Networks Danmark: Per Arnesen)

For god til David

Nogle af de ting, de blandt andet gør sammen, er at tage i fitnesscentret, ligesom de løber sammen. Men det kan måske overraske, hvad parret ikke gør i fællesskab:

– Vi spiller ikke tennis sammen, siger “Miss Sunshine”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Caroline Wozniacki er bestemt ikke glad for koldt vand og skal i serien i en udendørspool med isvand.
– At se hende gøre det og faktisk have succes med det … Jeg er meget stolt af hende. Jeg ser hende sjældent gøre noget, som hun ikke er god til, og som hun ikke kan lide, og hun klarede det godt, siger David Lee. (Foto: Discovery Networks Danmark: Per Arnesen)

– Jeg prøver, men hun vil ikke spille med mig. Jeg er ikke på det niveau. Jeg ville nok irritere hende en lille smule på banen, lyder det fra den 2,06 meter høje Lee, der dog selv gik til tennis som barn, inden interessen for basketball tog over. Her endte han i den bedste liga, NBA, hvor han var i 12 sæsoner, indtil han i 2017 gik på pension. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close