Reality 11. august 2020

Caroline og David efter vild udfordring: Vi er stærke sammen

Ægteparret og deres familie blev presset til det yderste, da de sammen skulle bestige Afrikas højeste bjerg.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kulde, smerte og fysisk udmattelse.

Caroline Wozniacki, 30, og hendes familie bliver udsat for lidt af hvert i det nye Dplay- og Kanal 5-program "Klædt af mod toppen med familien Wozniacki".

Her skal tre eksperter gøre tennisklanen klar til at bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro – og det uden beskyttelse mod kulden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Discovery Networks Danmark: Per Arnesen)

Wozniacki sammen med kuldeksperten Wim Hof, 61, også kendt som “The Iceman”.
- Wim Hof var en meget interessant person, og han lærte mig at komme i koldt vand. Jeg er helt klart mentalt blevet stærkere af det, siger den tidligere verdensetter i tennis. (Foto: Discovery Networks Danmark: Per Arnesen)

- Discovery henvendte sig til os med det her utrolige projekt, som de havde strikket sammen, og de spurgte, om vi var interesseret i at kaste os ud i det.

Vi havde nogle snakke om det, og for mit vedkommende har det at bestige Kilimanjaro altid været på min “bucket list”.

Så jeg sagde: “Ja, absolut! Det, synes jeg, vil være så fedt.” Vi talte om det som familie, og jeg tænkte, at det ville være meget sjovere at gøre det sammen, siger Caroline Wozniacki til SE og HØR.

- Når du så kaster udfordringerne med at bestige et bjerg med meget lidt tøj på og gøre ekstreme ting med guruerne oven i, så bliver det en helt ny liga.

Men det var en fantastisk oplevelse og noget, vi som familie lærte en masse af. Det er noget, vi aldrig vil glemme, uddyber den tidligere tennisstjerne.

Grænseoverskridende

I serien ser man familien, bestående af Caroline Wozniacki, hendes mand David Lee, 37, Carolines forældre Piotr, 57, og Anna, 57, bror Patrik Wozniacki, 34, og Davids mor, Susan Lee, 72, blive presset til det yderste.

Og ifølge den tidligere basketballstjerne David Lee var familiemedlemmerne gode til at støtte hinanden, når de hver især ramte muren.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Discovery Networks Danmark: Per Arnesen)

Familien Wozniacki på eventyr. Fra venstre David Lee, Patrik Wozniacki, 34, Anna Wozniacki, 57, Susan Lee, 72, Piotr Wozniacki, 57, og Caroline Wozniacki. (Foto: Discovery Networks Danmark: Per Arnesen)

- Alle havde ting, som virkelig udfordrede dem - ikke kun fysisk også mentalt - og alle fik skubbet deres grænser, siger han.

Og det er “Miss Sunshine” enig i. 

- Det har helt klart skubbet til vores grænser. Vi havde en oplevelse, som vi ellers aldrig ville have haft. Vi gjorde helt klart nogle ting, vi aldrig havde troet, vi ville gøre.

- Det var så svært og hårdt, og jeg synes, vi virkelig støttede hinanden som familie. Vi lærte helt klart, at når vi alle er sammen, behøver vi ikke meget mere end det, lyder det fra Wozniacki, som især blev udfordret, da hun og familien sammen med den hollandske “kuldeguru” Wim Hof skulle ned i iskoldt vand.

Stærke sammen

På spørgsmålet, om turen har ændret deres forhold, lyder det: 

- Jeg tror, vi allerede vidste præcis, hvad vi gik ind til, da vi blev gift, siger Wozniacki.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Discovery Networks Danmark: Per Arnesen)

Sammen med tre eksperter skal familien tilegne sig teknikker, der flytter grænserne for, hvad deres kroppe kan præstere, for i fællesskab at kunne bestige Kilimanjaro.
Familien får hjælp fra den hollandske kuldeguru Wim Hof til at forbedre deres kuldetolerance, de skal lære at kontrollere deres åndedræt med hjælp fra den firedobbelte verdensmester i fridykning Stig Severinsen og en shaolin-munk skal lære dem at håndtere smerte. (Foto: Discovery Networks Danmark: Per Arnesen)

- Men det viste os, at vi er gode til at kommunikere og hjælpe hinanden, når vi behøvede det, fortsætter hun, før David tager over:

- For mig understregede det styrken i vores forhold. Det viste mig, hvor stærke vi er.

For hvis vi havde haft et svagt forhold og ikke kendte hinanden rigtig godt, ville man ret hurtigt have fundet ud af det undervejs i dette program, for vi var udfordret og blev sat i ubehagelige situationer.

Så for mig var det en påmindelse om, hvor stærkt vores forhold er - ikke bare til hinanden - også til vores familie, fortæller han.

(Foto: Discovery Networks Danmark: Per Arnesen)

Foto: Discovery Networks Danmark: Per Arnesen

Mod på mere

Selv om de i den grad kom på udebane og fik testet deres grænser, har parret bestemt ikke mistet rejselysten.

- Vi elsker at rejse og opleve verden. Vi har altid talt om at opleve Machu Picchu og Galápagos, og vi har også talt om Alaska, Antarktis og Canada. Vi har en lang liste, siger Wozniacki.

"Klædt af mod toppen med familien Wozniacki" har premiere den 13. august kl. 10.00 på Dplay og kl. 21.00 på Kanal 5.

Sponsoreret indhold