Kendte16. juli 2020

Caroline Wozniacki tilbage på tennisbanen

Den danske tennisdronning er tilbage på banen efter seks måneders pause
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline_7.jpg
 (Foto: MEGA)

Det er godt og vel et halvt år siden, at den 30-årige Caroline Wozniacki stoppede karrieren som professionel tennisspiller. Siden da har hun ikke rørt en ketcher, men det er der nu blevet lavet om på.

Tirsdag var Caroline nemlig tilbage på banen og endda med ketcheren i hånden. Hun var gået op imod veninden og professionel tennisspiller Donna Vekic i en venskabelig kamp.

- Første gang tilbage på banen siden pensioneringen. Ikke dårligt for at have været væk i seks måneder, skriver Caroline i et opslag på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Tennisveninden har også delt et billede fra hyggekampen, og det tyder ikke på, at Caroline på nogen måde har glemt, hvordan man gør med det der tennis-halløjsa.

- Så god som altid. Altid en fornøjelse, skriver Donna Vekic til sit opslag.

Flere tennisfans lader da også til at være svært begejstret over Carolines mini-comeback til tennissporten.

- Planlægger du at komme tilbage på banen? Jeg savner dig. Please kom tilbage, lyder det fra en af Carolines følgere.

- Jeg ville ønske, vi kunne se dig komme tilbage fra pensionen, skriver en anden følger.

Der er dog intet, der tyder på, at Caroline har nogle planer om at vende tilbage til den professionelle tennisverden. Storebror Patrick Wozniacki kunne i anledning af lillesøsterens fødselsdag fortælle TV 2, at hun i højeste grad har nydt sin nyfundne frihed efter tennisstoppet.

- Vi grinte jo lidt over, at Caroline pludselig skulle spørge, hvordan det lige er, man vasker tøj. Hun vidste det jo godt, men det er et eksempel på nogle af de helt basale ting, som man tænker, en 30-årig selvfølgelig kender til. Men det synes hun er rigtig hyggeligt sammen med David, fortæller han til TV 2.

Sponsoreret indhold