Nyheder23. oktober 2017

Caroline Wozniacki er blevet faster: Patrik har fået en søn

Patrik Woniacki og kæresten Sofie Pamer er blevet forældre for første gang til en lille dreng.
https://imgix.seoghoer.dk/caroline-wozniacki-og-patrik-wozniacki.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)
Patrik Wozniacki og kæresten Sofie Pamer er søndag morgen blevet forældre for første gang til en lille dreng. Det afslørede Caroline Wozniackis storebror her til aften på de sociale medier.

- 2 blev til 3 her til morgen klokken 6.09. Sofie Paper gjorde et godt stykke arbejde. Jeg er så stolt af hende ❤️ De har det begge godt nu, og vi er en glad familie, skrev den tidligere "Vild med dans"-deltager Patrik Wozniacki her til aften på Instagram.

SE og HØR kunne i december 2014 afsløre, at Caroline Wozniackis 31-årige storebror havde scoret Sofie Pamer. En ung dame der bestemt er vant til at date folk i tennisuniverset. Sofie Pamer har nemlig tidligere dannet par med Frederik Fetterlein. Men nu er hun altså blevet mor til sit og Patrik Wozniackis første barn. Parret havde ellers en kort pause fra hinanden i 2016, men der gik ikke længe, før Sofie og Patrik fandt sammen igen. Og så bød forholdet kort efter på en graviditet Hvad sønnike skal hedde, har hverken Patrik eller Sofie afsløret. Og lillesøster Caroline Wozniacki har da heller ikke meldt sig på banen med officielle lykønskinger endnu. Til hverdag arbejder Patrik som fodboldagent og ekspertkommentator i tennis på TV 2 Sport - så han har ikke helt forladt familiesporten. Hvis navnet Sofie Pamer ringer en klokke, kan det skyldes, at den nybagte mor har en farverig TV-fortid. I 2006 var hun med i Paradise Hotel, og i 2007 medvirkede hun i Robinson Ekspeditionen.

Sponsoreret indhold