Patrick får ingen del i Michalas penge

Når Patrick Brylov gifter sig med Michala Kjær, bliver han en del af en familie, som er dybt splittet.

Når Patrick Brylov gifter sig med Michala Kjær, bliver han en del af en familie, som er dybt splittet.

(Foto: Mikael Rieck)

Når den 28-årige ”Paradise Hotel”-deltager Patrick Brylov engang i det nye år gifter sig med med multimillionarvingen Michala Kjær, sker det ikke på grund af den 29-årige jetsetkvindes pengetank.

For skulle det ske, at det højtprofilerede par senere bliver skilt, får Michalas ”morgenbollemand” Patrick ikke en klink.

Advokaterne har nemlig forberedt sig på det værste. Da Michala Kjær for et år siden fik en herskabsvilla ved Ryvangen i København foræret af sin mor Janni Spies, skete det, på betingelse af at ejendommen blev tinglyst som Michalas særeje.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Fuldstændigt særeje for Michala Kjær – og dermed får Patrick ikke en øre i tilfælde af en skilsmisse.

Det betyder, at villaen i forbindelse med et kommende ægteskab og en senere skilsmisse ikke skal medregnes i den del af formuen, som Michala og Patrick skal dele.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Michala Kjærs villa ligger nord for København – og ifølge Det Centrale Personregister bor Patrick Brylov stadig i Hvidovre.

Michala Kjærs villa ligger nord for København – og ifølge Det Centrale Personregister bor Patrick Brylov stadig i Hvidovre. (Foto: Thomas Laursen)

Adresse i Hvidovre

Officielt købte Michala ejendommen for en symbolsk familiepris på 6.375.000 kr., men om der har været penge mellem den stenrige mor og hendes datter, der aldrig har haft et rigtigt job, kan der nok stilles spørgsmål ved.

Michalas villa ligger i eksklusivt kvarter fyldt med ambassader og kan med stor sandsynlighed sælges for mindst ti millioner kr. Der er naturligvis ikke tinglyst lån af nogen art i det hvide palæ med de røde tagsten.

Selv om Patrick Brylov og Michala Kjær på de sociale medier har fortalt, at de skal giftes, så er Patrick stadig tilmeldt en adresse i vestegnskommunen Hvidovre – en kommune, som på mange måder minder om Herlev, hvor Janni Spies voksede op under navnet Janni Isager Brodersen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Hvidovre er Patricks hood. (Foto: Dan Mariegaard)

Ligesom Janni er Patrick Brylov vokset op under beskedne kår i et hjem uden tjenestefolk og i et miljø, hvor der bliver nikket anerkendende, hvis éns tatoveringer dækker nakke og hals.

Bygningsmaler

Modsat sin kommende svigermor, som arvede en rejsekoncern, så har Patrick ikke fået noget forærende. Han er indstillet på at knokle og har tjent sine penge selv, først som bygningsmaler og nu som medejer af Sundt og Sjovt – et fitness- og coachingfirma, der hjælper kunderne med at få en sundere, slankere og stærkere krop.

Firmaet i Snekkersten startede han sammen med vennen Anton sidste år – fodboldstjernen Daniel Aggers lillesøster Stephanie arbejder i øvrigt også i firmaet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Realitystjerne og bygningsmaler – og for et år siden etablerede Patrick og en kammerat en fitnessvirksomhed. (Foto: TV3)

SE og HØR har været i kontakt med Christian Kjær for blandt andet at høre, hvad han synes om sin kommende svigersøn, men hofjægermesteren fra Sandbjerg meddeler, at han ingen kommentarer har.

Ingen kontakt til far

Om Christian Kjær og hustruen Susan Astani i det hele taget bliver inviteret med til brylluppet, er mere end tvivlsomt. Michala har nemlig nægtet at se sin far, siden han for ti år siden slog kludene sammen med den iranskfødte læge.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Susan Astani og Christian Kjær – det er mere end tvivlsomt, om Christian Kjær skal følge sin datter op ad kirkegulvet, for han er ikke på talefod med Michala. (Foto: Dan Mariegaard)

Selv da Christian Kjær sidste år fyldte 75 år, undlod Michala at møde op til festen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mens Michala har brudt kontakten til sin far, har hendes lillebror Christopher Kjær et normalt forhold til sin far og hans kone Susan. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det kan godt være, at der ved pejsen på Sandbjerggaard skal nedbrydes nogle tabuer, inden Michalas ægteskab med et gennemtatoveret muskelbundt fra Vestegnen får smilet frem hos svigerfar – FLSmidth-arving og tidligere danmarksmester i ridebanespring Christian Kjær.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Herlev-pigen Janni Brodersen giftede sig med rejsekongen Simon Spies – og fik et helt nyt liv og en kæmpe formue forærende, da han døde. (Foto: Aller Media)

For Janni blev hendes kortvarige ægteskab med rejsekongen Simon Spies startskuddet til et helt nyt liv i toppen af samfundet.

For hendes kommende svigersøn betyder ægteskabet med Michala, at kaviaren på æggemaden og den tilhørende champagne er sikret de næste mange år – men kun så længe de forbliver gift.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close