Janni Spies: Slipper væk fra eksmanden

Janni Spies har atter tanket kontoen op med millioner – takket være sit seneste hussalg.

Janni Spies har atter tanket kontoen op med millioner – takket være sit seneste hussalg.

Foto: Mikael Rieck

Så lykkedes det omsider Janni Spies at kappe det sidste bånd til eksmanden Christian Kjær.

Den 55-årige rejsemillionøse har solgt nabohuset til Sandbjerggaard, hvor Christian Kjær bor med sin nuværende hustru Susan Astani. Det tog over tre år at finde en køber til boligen på 240 kvadratmeter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Interessen for at blive Christian Kjærs nye nabo var ikke stor – det tog over tre år at finde en køber til denne velholdte ejendom. (Foto: Peter Grosen)

Til gengæld fik Janni mere for huset, end det var udbudt til. Prisen var 4,9 millioner kr., men hun endte med at få fem millioner kr. for det, hvilket tyder på, at der var flere interesserede købere.

Huset har været Jannis siden 1994, hvor hun købte det for 3,5 millioner kr. Hun har dog ikke benyttet det som beboelse – hun har nemlig adresse i Klampenborg.

Da der ingen lån var i ejendommen, ryger alle pengene – minus ejendomsmæglersalær – lige ind på Jannis i forvejen velpolstrede konto.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Janni Spies med datteren Michala Kjær. (Foto: Mikael Rieck)

I 2017 brød Janni Spies en anden lænke til Sandbjerg og Christian Kjær, da hun solgte et 69 kvadratmeter nedrivningsklart hus for 1,8 mio. kr., selv om det på et tidspunkt var til salg for 2,8 mio. kr.

Janni har altså brugt adskillige år på at kappe båndene til eksmanden, som hun har datteren Michala Kjær og sønnen Christopher Kjær sammen med.

I lyset af sine forældres skilsmisse har Michala Kjær droppet kontaktet med sin far.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close