Nyforelsket Sarah Louise på ferie med ny mand

Sarah Louise har fået en ny mand i sit liv.

Sarah Louise har fået en ny mand i sit liv.

Foto: Kaspar Wenstrup

 

"Forsidefruen" Sarah Louise Christiansen har fået en ny mand i sit liv.

Det afslører hun på sin blog.

Hun er netop nu på, hvad vi må formode er en kærlighedsferie med den udkårne.

Parret er taget til Istanbul for at nyde det sidste af eftersommeren under sydlige himmelstrøg.

- Jeg lagde en video op på Instagram igår, hvor jeg skrev “dinner time with bae” og det udløste en masse spørgsmål om jeg havde fået kæreste. Jeg havde tænkt længe over om jeg skulle ligge noget op, men i ville alligevel have regnet det ud. Jeg er jo nok ikke alene i Istanbul (vi rejste igår) og var det en veninde, så havde jeg nok filmet hende, skriver Sarah Louise på bloggen.

Videoen har fået den morsomme konsekvens, at hun mistede 600 mandlige følgere, der åbenbart havde håbet på at score forsidefruen.

Hun har også lagt et dejligt billede af sig selv i en flot kjole og med barmen skudt frem op på Instagram.

Teksten til billedet lyder blot: Dinner in istanbul efterfulgt af en række hjerter.

 

Sarah Louise er meget glad.

- Men hvorfor skal jeg også skjule det. Det er ret vidunderligt det hele, skriver hun.

Hun vil gerne gemme sin nye kæreste for offentligheden lidt endnu.

- Det er stadig ret nyt og jeg vil gerne værne om det. Når jeg er klar til at sige mere, så gør jeg det. Jeg har været single i 1,5 år og har ikke været klar til et nyt forhold. Men hold da op….. jeg har ikke kunne mærke mit hjerte i meget langt tid…. tænk at man kan glemme hvordan forelskelse føles…, slutter hun blogindlægget.

Det var i juli sidste år, at Sarah Louise fortalte, at hun og Michael Handryciak, der er far til hendes tre børn, var gået fra hinanden nogle måneder tidligere.

- I  har måske kunne fornemme det og set at jeg har været meget alene med ungerne.  Jeg har været meget ked af det og jeg har ikke været klar til at dele min nye status med verden. Michael og jeg har af private årsager valgt at gå hver til sit, skrev Sarah Louise ved den lejlighed på sin blog.

Her fortalte hun også, at det faktisk var et stykke tid siden, at parret var gået fra hinanden.

- Det er faktisk ved at være noget tid siden at det skete, jeg skulle bare lige sluge det hele og vende blikket i en ny retning, skrev hun på bloggen

Hun ønskede ro til at være sammen med sine tre børn, men hun slog fast, at parret stadig er venner, ligesom de stadig har en virksomhed sammen.
 
SE og HØR kunne tidligere i 2017 år afsløre, at Sarah Louise og Michael Handryciak slet ikke delte adresse sammen, og at de ikke havde gjort det siden 2014. Han havde nemlig adresse i Lyngby, mens det kun var Sarah Louise, der havde adresse i villaen i Skodsborg. 
 
– Da Michael og jeg fandt sammen igen, valgte vi at beholde hvert sit hjem, da det var skidt for ham at sælge på daværende tidspunkt. Lejligheden er endnu ikke solgt, fortalte Sarah Louise Christiansen i marts 2017 til SE og HØR
 
Sarah Louise har tidligere skrevet om livet som enlig mor på sin blog. Der var hun dog stadig sammen med Michael, men han var på forretningsrejse i Kina, og derfor fik hun en forsmag på, hvordan livet med tre små børn var.
 
- Jeg har meget respekt for de kvinder, der alene opdrager tre så små børn for hold da magle, hvor er man sat til dørs uden nogen former for pauser, når de er syge. Jeg "lever livet" som enlig mor disse dage, og jeg er fuldstændig kørt over, skrev hun på sin blog.
Hvorvidt hendes nye kæreste har mødt de tre børn er endnu uvist.
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close