Forsidefruer 22. september 2017

Single Sarah Louise: Det er hårdt at dele børnene

Efter Sarah Louise Christiansen og kæresten Michael er gået fra hinanden, er de begyndt at dele børnene, så Sarah Louise hver anden uge skal undervære sine tre børn
(Foto: All Over)

Det er ikke mange måneder siden, at Sarah Louise Christiansen fra "Forsidefruer" er blevet single.

Nu er hun begyndt at dele børnene med eksen, og det synes hun er hårdt. Det skriver hun om på sin blog.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er så slemt at jeg ikke kan kigge på billeder af dem, når de er væk, for ellers bliver jeg ked af det. Og jeg føler at det er værst med Arthur, fordi han er så lille. De store kan udtrykke deres behov og fortælle far, hvis de har behov for at ringe hjem, men det kan Arthur ikke, skriver Sarah Louise. De to ældste af hendes børn er hos faren fem dage hver anden uge, mens Arthur er hos sin far hver anden weekend.

Derfor får børnene også Sarah Louises kærlighed at mærke, når de så vender tilbage til hendes lejlighed efter endt ophold hos faren.

- I går kom Arthur så hjem og jeg tror ikke at jeg gjorde andet end at kysse og kramme ham de første 2 timer, skriver Sarah Louise.

Det var i juli, at forsidefruen Sarah Louise Christiansen blev single. Det afslørede hun også på sin blog.

- I har måske kunne fornemme det og set at jeg har været meget alene med ungerne. Jeg har været meget ked af det og jeg har ikke været klar til at dele min nye status med verden. Michael og jeg har af private årsager valgt at gå hver til sit, skrev Sarah Louise på sin blog.

Efterfølgende har Sarah Louise fortalt om, hvordan hun så småt var begyndt at date igen.

- Jeg er blevet inviteret ud at spise af en rigtigt sød gut(Tror jeg nok... Kender ham jo ikke sådan rigtig), skrev Sarah Louise på bloggen, hvor hun også skrev, at hun ikke var helt sikker på, hvordan hun havde det med det.

- Og så prøvede jeg at forestille mig selv ankomme på restauranten, måske går snakken godt og man ses igen og jeg kan egentlig forestille mig alt lige indtil at jeg når til det der med at en dag, så skal mine børn måske introduceres for en anden mand….DET kan jeg slet ikke få til at føles rigtig, skrev Sarah Louise.

Du kan se flere billeder af Sarah Louise i galleriet herunder

Skønne Sarah Louise

Sponsoreret indhold