Tina Lund: Sarah Louise har dolket mig i ryggen

Foto: Mark Morsi og Kaspar Wenstrup

I aftenens afsnit af "Forsidefruer" besøger Janni Ree veninden Tina Lund i Dubai, og her falder snakken på Sarah Louise

Janni Ree fortæller nemlig om den champagnefrokost, som Sarah Louise havde inviteret til, hvor diskussionen mellem Sarah Louise, Gunnvør og Jackie nåede nye højder, og det giver Tina Lund anledning til at fortælle, hvorfor hun ikke længere er gode veninder med Sarah Louise. 

- Der er jo altid drama, når Sarah er der. Det er jo ikke noget nyt. Jeg tror ikke, at hun kan ændre det. Jeg har jo været gode veninder med hende, jeg syntes hun var sjov og sej, men så vender jeg mig om, og så får jeg dolken i ryggen, fortæller Tina Lund og fortsætter: 

- Det gør hun jo med alle. Der er jo ikke én, som hun ikke stikker i ryggen, og én som hun taler pænt om.

Tina fortæller også, hvordan hun har det med Sarah Louise i dag. Blandt andet skal Sarah Louise ikke regne med, at Tina vil fortælle hende sine dybeste hemmeligheder. 

- Det venskab vi en gang havde, det er nok blevet mere til, at nu respekterer jeg hende, men jeg kommer ikke til at betro hende noget igen, siger Tina Lund. 

Se klippet, hvor Tina Lund fortæller om det tidligere venskab med Sarah Louise, herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Sarah Louise har før været i konflikt med pigerne

I første sæson af "Forsidefruer" var Sarah Louise også i konflikt med nogle af pigerne.

Blandt andet kom hende og Amalie ikke særligt godt ud af det med hinanden

- Sarah, jeg har følt, når det er, at jeg har mødt dig ude i byen, så har der været et eller andet. Som om du ikke bryder dig om mig. Det kunne jeg rigtigt godt tænke mig at vide, du skal bare være ærlig, fortalte Amalie i et afsnit af "Forsidefruer"

- Jeg tror jeg har den samme opfattelse af dig, som resten af Danmark har, fortalte Sarah Louise til Amalie. Hun mente nemlig, at Amalie altid bare har været en tosse fra "Paradise Hotel". 

Også Gunnvør Dalsgaard er en af forsidefruer, som Sarah Louise har været oppe at toppes med

Sarah Louise mente nemlig, at Gunnvør løj om hende i programmet, der bliver vist på TV3. Det skrev Sarah Louise på sin blog i efteråret. 

- Jeg har haft det meget frem og tilbage omkring det her drama med Gunnvør som iøvrigt udelukkende er skabt af Gunnvør selv. Jeg havde nok regnet med at folk selv kunne lægge 2 og 2 sammen, men det er ikke tilfældet og jeg bliver sgu så træt i hovedet af at se på, hvordan en jeg troede, jeg kendte, blive ved at koge suppe på ingenting og lyve om mig på tv. Gunnvør siger direkte til de andre piger at hun har fortalt mig ting i fortrolighed som jeg har skrevet om på min blog. Det er løgn, skrev Sarah Louise på bloggen
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close